Έξαλλη φάνηκε η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα, Κατερίνα Καινούργιου που θέλησε να σχολιάσει μέσα από τον αέρα του ALPHA, τα όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη Φαίη Σκορδά και την  απόφαση του ΣΚΑΪ να βγει η εκπομπή παρόλο που η ίδια απουσίαζε λόγω πένθους.

 

«Θα πω ένα μπράβο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την τοποθέτηση που έκανε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Ουσιαστικά έριξε βολές στον ΣΚΑΪ. Για ποιον λόγο την ώρα που έχει συμβεί κάτι τόσο τραγικό στην παρουσιάστρια – έχασε τον πατέρα της ξαφνικά η κοπέλα – βγάλανε εκπομπή στον αέρα;», είπε η παρουσιάστρια.

«Δεν φταίνε οι συνεργάτες της σε καμία περίπτωση, τους υποχρέωσαν. Είναι σαν να μην σέβονται την παρουσιάστρια, της οποίας της έχει συμβεί εκείνη τη στιγμή κάτι οδυνηρό, κάτι τραγικό. Ειλικρινά στεναχωρήθηκα πολύ», σχολίασε αμέσως μετά.

«Επειδή εμένα η Αγγελική Γιαννακοπούλου, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, είναι κουμπάρα μου, ξέρω ότι η Φαίη Σκορδά μες στον πόνο της δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα, έφυγε κατευθείαν να πάει να βρει τη μητέρα της. Εμείς όμως μιλάμε για τον σεβασμό σε έναν άνθρωπο που σε στηρίζει», τόνισε.

«Αν ποτέ – χτύπα ξύλο – μου συνέβαινε εμένα και μου το έκανε ποτέ αυτό ο σταθμός μου, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Απαράδεκτο», είπε κλείνοντας.

 

Κατερίνα Καινούργιου: Όσα είπε για τον ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Τέλος νωρίτερα από το MEGA-Τι έχει συμβεί

F1: Οι 10 καλύτεροι οδηγοί που δεν έχουν κερδίσει ποτέ παγκόσμιο τίτλο

Παγιδευμένοι: Τέλος από τον ΑΝΤ1; Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα