Τέλος φαίνεται να βάζει ο ΑΝΤ1 στο project Προδότες! Το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, όπου παίκτες προσπαθούν να εξιχνιάσουν το μυστήριο και να κερδίσουν μέχρι και 100.000 ευρώ ήταν έτοιμο για δεύτερο κύκλο, τα πλάνα του σταθμού φαίνεται πως άλλαξαν για την prime time ζώνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Fays Time και τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη, τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα συνεχίσει να τα διατηρεί ο σταθμός αλλά με σκοπό πως αν το επαναφέρει στη βραδινή ζώνη του καναλιού, θα το κάνει με τη νέα σεζόν.

Επομένως ούτε Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη θα δούμε στον ΑΝΤ1 ούτε και το παιχνίδι για τη φετινή σεζόν. Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν πως το γεγονός ότι ο Κ. Μαρκουλάκης ήταν στη σειρά του ALPHA, Ο Γιατρός, θα ήταν και το βασικό εμπόδιο για το παιχνίδι. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει, ενώ και το κανάλι της Κάντζας, που έχει τα δικαιώματα της εν λόγω σειράς, δε θα προχωρήσει σε δεύτερο κύκλο για τη φετινή σεζόν.

Πάντως πρόκειται για το δεύτερο project του ΑΝΤ1 μετά και το Your Face Sounds Familiar το οποίο δε θα δούμε φέτος αφού παγώνουν και πάνε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν..

Προδότες: Δείτε το ρεπορτάζ