Ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, ο αρχηγός της φαμίλιας στη σειρά Η Γη της Ελιάς φρόντισε να το… εξαφανίσει, ώστε η αδελφή του να μη σμίξει με την οικογένεια των Καπερνάρων.
Ο μεγάλος έρωτας του Στάθη και της Ιουλίας, στη νιότη τους, μπορεί για το ζευγάρι να ήταν αξεπέραστος, αλλά για την οικογένεια των Βρεττάκων ήταν απαγορευμένος.

Ο αγρότης Στάθης Καπερνάρος ειδικά για τον Ιπποκράτη Βρεττάκο, το μεγαλύτερο αδελφό και πατέρα της αδικοχαμένης Μυρτάλης, ήταν μίασμα. Επουδενί δεν χωρούσε στην οικογένειά τους. Καθώς είχε τα ηνία της επιχείρησης, με κάθε τρόπο προσπαθούσε να βάλει τέλος στη σχέση της αδελφής του με τον Στάθη. Η Ιουλία, που γνώριζε την απέχθεια της οικογένειάς της για τον Στάθη, όταν διαπίστωσε την εγκυμοσύνη της, έφυγε στην Αθήνα, προκειμένου να γεννήσει και να μεγαλώσει μόνη το παιδί της.

Ο Στάθης, φυσικά, δεν γνώριζε την αλήθεια για την Ιουλία. Νόμιζε ότι τον εγκατέλειψε, οπότε παντρεύτηκε την Αρετή και συνέχισε τη ζωή του. Ωστόσο, η καρδιά του ήταν δοσμένη στην Ιουλία. Στην Αθήνα, η Ιουλία είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή, καθώς είχε πάει βόλτα με μια φίλη της. Η φίλη της έχασε τη ζωή της και η ίδια το μωρό της. Όπως της είπαν στο νοσοκομείο, είχε πεθάνει. Όμως δεν ήταν η αλήθεια. Ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, που γνώριζε τα πάντα για κάθε κίνηση της Ιουλίας, φρόντισε να «εξαφανίσει» το παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον αγρότη Στάθη.

Η Ιουλία όταν πλέον θα έχει ξεκάθαρη εικόνα ότι το μωρό της δεν έχει πεθάνει, αλλά δόθηκε είτε για υιοθεσία ή μεγάλωσε σε ίδρυμα, ξεκινά εντατικές έρευνες για να το εντοπίσει. Θα κινήσει γη και ουρανό και θα χρησιμοποιήσει κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο. Σεισμική δόνηση θα προκληθεί και στον Στάθη μόλις μάθει για την ύπαρξη του παιδιού και τη δολιοφθορά που στήθηκε γύρω από αυτό και την απόκρυψη της ύπαρξής του.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Γιώργος Λιάγκας: Κόλαφος ο Τριαντάφυλλος-Έτσι «δίκασε» τον παρουσιαστή του Πρωινού!

Απίστευτο! Έκανε πισίνα την καρότσα φορτηγού και έγινε viral (vid)

Παγιδευμένοι: Το τέλος είναι κοντά-Θανάσιμη απειλή για την Άννα!