Όλοι έχουμε δει το πόσο υποφέρουν τόσο ο Στάθης όσο και η Ιουλία που έχουν χωρίσει στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Μάλιστα η Ιουλία σε πολλές περιπτώσεις έδειξε σχεδόν απροκάλυπτα τη ζήλια της για τον Στάθη, όπως στην περίπτωση της Δήμητρας, αλλά και την έγνοια της για την υγεία του, όταν έμαθε από την Αφροδίτη ότι δεν είναι πολύ καλά και κάνει εξετάσεις. Μάλιστα η Ιουλία έχει κοντά της τόσο τον Ισίδωρο όσο και τον Μάνο που συνεχώς της υπενθυμίζουν ότι κάνει λάθος με τη στάση της απέναντι στον Στάθη.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο έχουν βαθιά αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Αγαπιούνται, είναι ερωτευμένοι, κι αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει. Τι θα γίνει όμως και πώς οι δρόμοι αυτών των δύο θα συναντηθούν ξανά;

Δυστυχώς δυσάρεστα θα είναι αυτά τα γεγονότα που θα τους ενώσουν ξανά και από την πλευρά της Ιουλίας, αλλά και από την πλευρά του Στάθη. Το ένα είναι η επίθεση-ομηρία στο σπίτι των Βρεττάκων, η οποία θα αφήσει πίσω της μια βαθιά και δύσκολη πληγή στην Ιουλία, όπου ο Στάθης θα της δείξει με όλη τη δύναμη της ψυχής του ότι την αγαπάει και θα είναι δίπλα της ό,τι κι αν γίνει. Το άλλο τραγικό γεγονός συμβαίνει στη ζωή του Στάθη και είναι το ατύχημα της Βασιλικής στη θάλασσα που μπροστά στα μάτια του είδε την κόρη του να χάνεται χωρίς να μπορεί να τη βοηθήσει. Φυσικά η Βασιλική στο τέλος θα σωθεί.

Ωστόσο το χτύπημα αυτό για τον Στάθη είναι μεγάλο. Ο δυνατός Στάθης θα λυγίσει πια από τα τόσα χτυπήματα. Ομως εκεί δίπλα του θα είναι η Ιουλία για να τον παρηγορήσει, για να του απαλύνει τον πόνο και για να τον βοηθήσει κι εκείνη με τη σειρά της να σταθεί στα πόδια του.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα του τελευταίου επεισοδίου του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Το τέλος του Χρήστου και του Στρατή ήρθε-Χωρισμός για Γιώργη και Νίτσα

O Rins πάει Yamaha…

Έρωτας Φυγάς: Στη φυλακή η Μαργέτα-Με αυτόν τον τρόπο «αποτελειώνει» την Αλεξάνδρα!