Η Άννα παρακολουθείται από ένα αμάξι στη σειρά Παγιδευμένοι. Στο μεταξύ, το όνομα του παιδιού που έχει επιζήσει από το πηγάδι έχει διαρρεύσει. Ο Δημήτρης είναι έξαλλος και αναρωτιέται ποιος μίλησε την ώρα που υπάρχουν τέσσερα πτώματα και μάλιστα το ένα ανήκει σε αστυνομικό ενώ ένας μάρτυρας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αναρωτιέται φωνάζοντας τι θα γίνει αν συμβεί κάτι σε αυτό το παιδί! Επιπλέον τους λέει πως ένας άντρας που δεν μπορεί να προστατεύσει ένα μικρό αγόρι δεν μπορεί να λέγεται, αοτυνομικός!

Ξαφνικά εμφανίζεται μια κοπέλα και τους λέει πως είναι εκείνη που τη θεεωρούν νεκρή! Πράγματι στο πηγάδι είχε βρεθεί το ρολόι της, αλλά όπως εξιστορεί στον Ανδρέα και τον Δημήτρη, το ρολόι το είχε δει τελευταία φορά όταν ήταν στο σπίτι της με μια παρέα. Έκτοτε το έχασε. Tης ζητούν τα στοιχεία των φίλων της. Δύο από αυτούς είχαν φύγει πριν μια εβδομάδα οπότε οι δύο άντρες υποπτεύονται ότι μπορεί να είναι ανάμεσα στα θύματα.
Την ώρα που Νάντια, Ανδρέας και Δημήτρης εξετάζουν την υπόθεση. ενημερώνονται ότι στον πάτο του πηγαδιού υπάρχουν κι άλλα ανθρώπινα οστά.

Στο μεταξύ η Άννα νευριασμένη επιτίθεται στον νεαρό που την ακολουθεί. Εκείνος της δίνει στοιχεία για μια εταιρεία που κάνει παρανομίες και την πείθει για τις καλές του προθέσεις. Μάλιστα η Αννα θέλει να τον πάρει βοηθό. Όμως ο άντρας αυτός δεν είναι αυτό που δείχνει. Στο μεταξύ η έρευνα φέρνει στο φως δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά είναι της Κατερίνας. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Δημήτρης βρίσκει ένα σημείωμα στο τζάμι του αυτοκινήτου του που γράφει πως αν η Άννα δεν αφήσει το μαχαίρι που βρέθηκε στις έρευνες στις 12 στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που γράφει, τότε θα υπάρξουν κι άλλα πτώματα. Ενώ τονίζει ότι πρέπει να είναι μόνη και χωρίς την αστυνομία.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ: Κάνει την ανατροπή το κρατικό κανάλι-Πρεμιέρες τον Αύγουστο!

Πόρτα της ΑΕΚ σε πρόταση 20 εκατομμυρίων της Λανς για Λιβάι!

Action 24: Τέλος η Μαρία Αραμπατζή και ο Θοδωρής Βγενής- Τι έχει συμβεί στο κανάλι;