Έτερος Εγώ και στο Netflix. Η ιδέα του Σωτήρη Τσαφούλια να εμπλέξει έναν εκκεντρικό αντιήρωα που όλοι αναγνωρίζουμε από παρόμοιες ιστορίες ντετέκτιβ με τις πάντοτε σαγηνευτικές ιστορίες από την ελληνική μυθολογία, αποδείχτηκε ευρηματική.

Έτσι έχτισε ένα σίριαλ με προδιαγραφές εξωτερικού. ενδόμυχη σκέψη κάθε φαν στον Ελλάδα να ταξιδέψει η σειρά εκτός συνόρων, φάνηκε να παίρνει σάρκα και οστά.

 

Η επιτυχία του «Έτερος εγώ» ανακίνησε από τον περασμένο Γενάρη συζητήσεις προκειμένου η σειρά να μπει στην πλατφόρμα του Netflix για παγκόσμια προβολή, όμως η συμφωνία ναυάγησε και όχι για οικονομικούς λόγους καθώς η προσφορά αφορούσε… επταψήφιο νούμερο. Απλά η Cosmote TV επέλεξε να έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα εντός της Ελλάδας. αφού αποτελεί το ισχυρότερό τη χαρτί στη μυθοπλασία.

Έτερος Εγώ: Η σπουδαία ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου έχει δεχτεί πρόταση για guest συμμετοχή στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της επιτυχημένης παραγωγής της Cosmote TV που θα έχει τίτλο «Νέμεσις». Η Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, έχει ήδη δώσει θετική απάντηση και θα τη δούμε στη μικρή οθόνη ύστερα από 27 ολόκληρα χρόνια από τότε δηλαδή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά του MEGA, «Μάνα είναι μόνο μία».

«Ναυάγησε» η εκπομπή της Χαρούλας Αλεξίου στην ΕΡΤ.

Στο μεταξύ η εκπομπή που ήταν σχεδόν έτοιμη για έγκριση και την οποία θα παρουσίαζε η Χαρούλα Αλεξίου δεν θα γίνει.

Επικαλούμενη ανειλημμένες υποχρεώσεις, η σπουδαία ερμηνεύτρια αποφάσισε να μην προχωρήσει στην παρουσίαση εκπομπής, ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΕΡΤ και αποχώρησε από το τραπέζι των συζητήσεων. Έτσι, παρότι η σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ιστορίες τραγουδιών» είχε περάσει και από την επιτροπή προγράμματος και όδευε προς την τελική έγκριση, τελικά δεν θα υλοποιηθεί. Η σειρά «Δάσκαλος» (Mega) του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στην οποία θα εμφανίζεται ως ηθοποιός η Χ. Αλεξίου, μεταφέρεται οριστικά για την έναρξη της προσεχούς σεζόν, «φρενάροντας» άλλες συζητήσεις των συντελεστών για παρουσία σε άλλα κανάλια για όσο διάστημα θα προβάλλεται.