Έτερος Εγώ: Η σπουδαία ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου έχει δεχτεί πρόταση για guest συμμετοχή στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της επιτυχημένης παραγωγής της Cosmote TV που θα έχει τίτλο «Νέμεσις». Η Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, έχει ήδη δώσει θετική απάντηση και θα τη δούμε στη μικρή οθόνη ύστερα από 27 ολόκληρα χρόνια από τότε δηλαδή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά του MEGA, «Μάνα είναι μόνο μία».

Η δημοφιλής αστυνομική σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στις 24 Μαρτίου 2022 ενώ θα προβληθεί μέσα στο 2023 από την Cosmote TV.

χρονοπούλου

Έτερος εγώ: Τον Απρίλιο τελειώνουν τα γυρίσματα

Ο σκηνοθέτης σε επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο είχε δηλώσει για τη σειρά ότι τα γυρίσματα θα κρατήσουν μέχρι τον Απρίλη.

Στον τρίτο κύκλο του Έτερος Εγώ εκτός από τους βασικούς χαρακτήρες που υποδύονται ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ή ο Πέτρος Λαγούτης, θα υπάρξουν και 51 καινούριοι χαρακτήρες. Επίσης θα δούμε και μια γνώριμη από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την ταινία Έτερος Εγώ. Ο λόγος για τη νοσοκόμα (για όσους έχουν δυνατή μνήμη) με την οποία είχε σχέση ο Δημήτρης Λαΐνης. Μάλιστα στο νέο κύκλο θα μάθουμε τον λόγο που χώρισε το ζευγάρι, για τον οποίο η ταινία μάς είχε αφήσει στο σκοτάδι. Άλλωστε στη Νέμεση όλοι θα εισπράξουν τη συνέπεια των πράξεων και των επιλογών που έκαναν και θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.