Η σειρά του Mega Η Γη της Ελιάς κρύβει μεγάλες ανατροπές για το μέλλον των ζευγαριών. Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις αλλά και αναταραχές στις σχέσεις φέρνουν νέες εξελίξεις! Ας δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για τα ζευγάρια της σειράς.

Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον των ζευγαριών

Μυρτάλη-Νικήτας

Η Μυρτάλη προς το παρόν έχει μία φιλική σχέση με τον Νικήτα. Όπως έχουμε ήδη πει θα ταξιδέψουν για Θεσσαλονίκη μαζί όπου η σχέση της με τον ετεροθαλή αδερφό του Αλέξη θα γίνει πιο στενή. Στη Θεσσαλονίκη θα συναντηθούν με τον Λεωνίδα και την Άννα. Ο Νικήτας δεν μπορεί να κρύψει το ενδιαφέρον του για την Μυρτάλη. Έτσι, τα δύο παιδιά θα έρθουν πιο κοντά. Ο Νικήτας δεν χάνει την ευκαιρία να εξομολογηθεί τα όσα νιώθει ακόμα και μπροστά στον Λεωνίδα και την Άννα. Η ερωτική πολιορκία γίνεται συνεχής. Τελικά Μυρτάλη και Νικήτας γίνονται ζευγάρι!

Στέφανος- Ελένη

Ελένη και Ανέστης χωρίζουν οριστικά όταν εκείνη μαθαίνει για την επίθεση που έκανε εκείνος στην Ευτυχία, Η Μαρίνα φροντίζει να την ενημερώσει για το περιστατικό. Μάλιστα εκείνη είναι που έσωσε την Ευτυχία από τα χέρια του Ανέστη. Η Ελένη είναι πια ελεύθερη και μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της. Η Αρετή που μαθαίνει τα νέα πιάνει την κοπέλα για να της μιλήσει. Την προτρέπει να τα ξαναβρεί με τον Στέφανο. Το σχέδιο θα μπει σε εφαρμογή και όπως θα δούμε μετά, Ελένη και Αρετή τα καταφέρνουν περίφημα. Ο Στέφανος γίνεται ζευγάρι με την Ελένη.

Αποστόλης-Ευτυχία

Η Άννα φαίνεται να έχει βρει το δρόμο της με τον Λεωνίδα με τον οποίο κάνουν και τη δική τους δουλειά. Έτσι η Ευτυχία ξανακάνει κουβέντα με τον Αποστόλη και μάλιστα απαιτεί να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Εκείνος όμως για ακόμα μία φορά, το αποφεύγει με πρόσχημα την αποκατάσταση της Άννας. Η Ευτυχία θυμώνει και αποφασίζει να χωρίσουν. Το ζευγάρι το διαλύει αλλά ο Αποστόλης, που τη θέλει σαν τρελός, προσπαθεί να την προσεγγίσει. Εκείνη όμως είναι αμετάπειστη.

Αθηνά- Ιάκωβος

Η Αναστασία που έπιασε Αθηνά και Ιάκωβο σε τρυφερή στιγμή είναι έξαλλη! Ο Ιάκωβος όμως συγκρούεται μαζί της για τα ζητήματα ηθικής που του βάζει! Ο ίδιος προσπαθεί να την πείσει πως μία πιθανή σχέση του με την Αθηνά δεν θα έφερνε αντιδράσεις αλλά μάταια!  Την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος πιέζει την Αθηνά να αφεθούν. Εκείνη όμως αντιστέκετα με όλες τις δυνάμεις της. Ωστόσο το μοιραίο δεν θα αργήσει να συμβεί. Η Αθηνά δεν αντέχεχι άλλο μόνη με τις σκέψεις της. Στην καρδιά και στο μυαλό της υπάρχει μόνο ο Ιάκωβος. Έτσι, παίρνει την απόφαση και πηγαίνει αργά στο σπίτι του Ιάκωβου όπου αφήνονται στο πάθος και κάνουν έρωτα.

Στάθης- Εύα

Η Αρετή συνεχίζει να πιέζει τον Στάθη να τα βρουν αλλά εκείνος εμμένει στη θέση του και ξεκινά να φλερτάρει την Εύα. Μάλιστα δε διστάζει να προχωρήσει ερωτικά μαζί της. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να ξεπεράσει την Ιουλία και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Οι μέρες περνάνε και το ειδύλλιο με την Εύα προχωρά. Εκείνη τον καλεί να περάσουν μαζί μερικές μέρες στην Αθήνα. Στο μεταξύ ο Στάθης εμφανίζεται σε ταβέρνα με την Εύα. Την ίδια στιγμή έξαλλος ο Στέφανος πιέζει την Αρετή να τον πετάξει από το σπίτι αλλά εκείνη δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Τα νέα φτάνουν στα αυτιά της Βασιλικής καθώς η Μαρίνα της αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της πήγε στην ταβέρνα με μία γυναίκα.