Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση και κατάφερε, με μεγάλη επιτυχία κατά τη γνώμη μας, να ενσωματωθεί στη μεγάλη παρέα της εκπομπής «Το πρωινό» στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Λίγο μετά την πρεμιέρα περασμένης Δευτέρας οι συντελεστές της εκπομπής συναντήθηκαν με εκπροσώπους των media. Η παρουσιόστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την τηλεοπτική της επιστροφή, που, όπως αποκάλυψε, συνέβη ξαφνικά.

«Δεν σκεφτόμουν την τηλεοπτική μου επιστροφή, ήμουν στην Τήνο σε έναν γάμο και σε μια βάφτιση και το είχα βγάλει τελείως από το μυαλό μου. Έκανα σχέδια για τις καμπάνιες μου. Ήρθε η πρόταση από ένα κανάλι που αγαπώ πάρα πολύ, όπως είναι ο ΑΝΤ1. Οι άνθρωποι μου μίλησαν με τόσο όμορφα λόγια… Με έκαναν να αισθανθώ τεράστια εμπιστοσύνη, χαρά και ανυπομονησία. Και ο Γιώργος με υποδέχθηκε πολύ ζεστά. Είναι στυλoβάτης και είναι σημαντικότ ο γεγονός ότι με εμπιστεύεται και ότι χαίρεται με τη δική μου προσθήκη στην ομάδα. Το σκέφτηκα αρκετά, γιατί τώρα πια υπάρχει η οικογένειά μου, τα παιδιά μου, που πάντα θα είναι προτεραιότητά μου. Έχω μπει πολύ ενθουσιασμένη μέσα σε αυτά, γιατί σκοπός μου είναι να το απολαύσω. Μου είχε λείψει πολύ η επικοινωνία με τον κόσμο. Είμαι από τις ευνοημένες ο κόσμος με αγαπάει» τονίζει η Δούκισσα Νομικού.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που βλέπουμε την Δούκισσα στην πρωινή ζώνη αν και όπως η ίδια λέει σημασία δεν έχει η ζώνη αλλά η συνεργασία.

«Πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να κάνω το οτιδήποτε με ωραίους συνεργάτες και σε περιβάλλον όπου θα νιώθω ασφάλεια και θα μπορώ να αισθανθώ όπως θέλω, να περνάμε ωραία. Επομένως δεν είναι ότι βάζω ζώνες πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, γιατί το βραδινό το έχω κάνει τόσα χρόνια και πραγματικά μού άρεσε πολύ. Τώρα με βολεύει και πρακτικά, γιατί ξυπνάω πρωί, ο Σάββας πηγαίνει σχολείο, ξεκίνησε φέτος και η Αναστασία, πρώτη ημέρα σήμερα. Τα παιδιά θα είναι στο σχολείο, θα σχολούν πιο αργά και, επειδή έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με όλπ την ομάδα και έχουμε βρει τους κώδικές μας με την αρχισυντάκτρια, θα είμαι όλο το απόγευμα μαζί τους. Θα τα κάνω μπανάκι, θα τα βάζω για ύπνο, επoμένως δεν νιώθω πως θα τους λείπω τόσο πολύ. Θα βρούμε τις ισορροπίες μας».

 

Όλες οι ειδήσεις

The Voice: Τέλος όπως το ξέραμε – Αυτό αποφάσισε ο ΣΚΑΙ

Survivor: Με τόσα λεφτά το συζητάει ο Ντάνος για το All Star!

Άγγελος Μπράτης: Σε αυτή την εκπομπή θα πάει ως διαγωνιζόμενος