Μπορεί η Δούκισσα Νομικού να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα για τη θέση της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό  από τα χείλη των ιθυνόντων του ΑΝΤ1, όμως οι καλά γνωρίζοντες παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του σταθμού, «Καλοκαίρι Μαζί» το είπαν το ονοματάκι του πρώην μοντέλου!
Συγκεκριμένα η ρεπόρτερ της εκπομπής που ανέφερε όλα τα ονόματα της σόου μπιζ και πού κάνουν διακοπές, είπε και το όνομα της Δούκισσας και του Δημήτρη Θεοδωρίδη που παραθερίζουν μαζί με τα δύο τους παιδιά στη Σχοινούσα που είναι και ο τόπος καταγωγής της οικογένειας Νομικού.

Οι συζητήσεις που εκκρεμούσαν μεταξύ της δικοίκησης του ΑΝΤΙ και του Γ. Λιάγκα ολοκληρώθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες συμφωνήθηκε ο δημοσιογράφος να πάρει το ηνία της εκπομπής «Πρωινό» με μια μετατροπή στο διετές συμβόλαιό του, το οποίο αρχικό ανέφερε ότι θα εμφανίζεται έως τις 11:30, καθώς υπεγράφη  όσο ήταν ακόμα ήταν στο «κάδρο» η Φαίη Σκορδά.

Παράλληλα, ο ΑΝΤΙ και ο δημοσιογράφος συμφώνησαν ότι δεν θα έχει συμπαρουσιάστρια, υπό την έννοια της ισότιμης παρουσίας, καθώς το πρόσημο της εκπομπής θο συνεχίσει να είναι έντονα δημοσιογραφικό, αλλά το γυναικείο πρόσωπο που θα ενταχθεί στο «Πρωινό» θα έχει έναν ειδικό ρόλο.

Έχοντας εξασφαλίσει τις εγγυήσεις που ήθελε από τον ΑΝΤ1 τη λύση φέρεται να έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο δημοσιογράφος κάλεσε τη Δούκισσα και της ζήτησε να εντάσσεται στην εκπομπή στις 10 (και όχι στα μισά της εκπομπής στις 11:30 όπως ήταν οι αρχικές σκέψεις) και να μετέχει καθ΄όλη τη διάρκεια, κάτι που είναι πλέον το επικρατέστερο σενάριο.

Media νέα

Απίστευτη δήλωση η Κατερίνα Καινούργιου για το στήθος της!

Έξαλλος σε συναυλία του ο Νίκος Βέρτης – Ποιος έκραξε!

Είσαι το ταίρι μου: Απίστευτο! Εκεί υπέγραψε αυτόγραφο η Βίκυ Σταυροπούλου!

Αυτή είναι η πιο όμορφη πετσέτα θαλάσσης!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του ΑΝΤ1