Δυσάρεστα είναι τα νέα για την Ιωάννα Τούνη αφού δυστυχώς η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έχασε τη μητέρα της στην οποία είχε ιδιαίτερη αδυναμία

Η μητέρα της Ιωάννας Τούνη εδώ και αρκετό καιρό έδινε μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο και τελικά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια και πριν λίγη ώρα κατέληξε.

 

Την είδηση έκανε γνωστή η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής στον ALPHA.

«Να ξεκινήσουμε με μια δυσάρεστη είδηση, να πούμε συλλυπητήρια και κουράγιο και στην Ιωάννα και τον Δημήτρη. Πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή η μητέρα της που εδώ και λίγους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Στις 4 το πρωί έφυγε η γυναίκα από τη ζωή. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε η Ιωάννα στη ζωή καθώς με τον πατέρα της δεν έχει επαφή. Ήταν μαζί της συνέχεια. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από το Just πριν λίγους μήνες, τότε δεν ήθελε να πει τον λόγο. Όλο αυτό το διάστημα ήταν διακριτικά δίπλα της.

Μας πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης και μας είπε ότι θέλει να είναι δίπλα στη σύντροφό του και εννοείται ότι έτσι έγινε. Δύναμη και κουράγιο» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 Ιωάννα Τούνη:Βαρύ πένθος για την νεαρή επιχειρηματία

Με δάκρυα στα μάτια, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, πως η μητέρα της πάσχει από καρκίνο. Η ίδια είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το J2US για να βοηθήσει έναν δικό της άνθρωπο και τότε ο Νίκος Κοκλώνης είχε ανακοινώσει ότι «η Ιωάννα αποχωρεί για προσωπικούς λόγους, υπάρχει ένα θέμα υγείας, οικογενειακό».

Η Τούνη, ανεβάζοντας ένα βίντεο στα social media, «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της. «Είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου. Δυστυχώς, τη βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του Covid γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες».