Ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε να απαντήσει σε όσους αντέδρασαν στη νέα του εκπομπή που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1. Η κωμική σειρά «Super Mammy» που προβάλλεται κάθε Κυριακή δίχασε το τηλεοπτικό κοινό με τα σεξιστικά σχόλια που έκανε ως μαμά Χαρίκλεια. Στο πλευρό του παίζουν η σύζυγός του Ελενα Τσαβαλιά, ο Γιάννης Καπετάνιος, η Τάνια Τρύπη και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός κωμικός απαντά για την κριτική που δέχθηκε η νέα του τηλεοπτική προσπάθεια, αλλά αναφέρθηκε και στη δικαστική του νίκη απέναντι στην Έλενα Ακρίτα.

Στο τέλος του μηνύματός του, ο Μάρκος Σεφερλής παρότρυνε τον κόσμο την Κυριακή το βράδυ να παρακολουθήσει όποιο πρόγραμμα θέλει καθώς όπως είπε υπάρχουν “ένα σωρό προγράμματα. Προτείνω να δείτε αυτό που θέλετε, γιατί κάποιοι βλέπουν αυτό που δεν θέλουν. Ή μήπως θέλουν και δεν θέλουν να το παραδεχτούν;”.

«Μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα και με ρωτάτε γιατί δεν βγαίνω να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν αυτές τις μέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για την σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα στη δικαστική διαμάχη που είχαμε μεταξύ μας κατά την οποία, με μια απόφαση οδοστρωτήρα της ελληνικής δικαιοσύνης, καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς, συκοφαντικούς, δυσφημιστικούς, υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μου. Παρά την καταδικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς. Χαρακτηρισμούς που εξαπολύουν οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο με τα ίδια κίνητρα, τα ίδια συμφέροντα και έναν και μοναδικό στόχο. Να σταματήσει να υπάρχει ο Σεφερλής. Γιατί; Γιατί κάνει τον κόσμο να γελάει. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να γελάει και ο Σεφερλής το κάνει χρόνια αυτό και με μεγάλη επιτυχία όπως έχει αποδειχθεί. Πάντα όμως βρίσκουν όλους εσάς αντιμέτωπους γιατί με την αγάπη σας δημιουργείτε μια ασπίδα προστασίας γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς».