Ο σπουδαίος δημοσιογράφος, Νίκος Ξυδάκης αποτελεί παρελθόν από τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον δημοσιογράφο είχε ζητηθεί η παραίτησή του από τη διεύθυνση, καθώς φήμες τον θέλουν να βάζει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές, θα μπορούσε όμως εφόσον το επιθυμούσε να συνεχίσει την εκπομπή του.

Ωστόσο ο Νίκος Ξυδάκης επέλεξε να αποχωρήσει γενικά από τον σταθμό και χαρακτήρισε «κουταμάρες» τα περί αποχώρησής του λόγω καθόδου του στις εκλογές.

«Το ραδιόφωνο μπαίνει σ’ έναν άλλο κύκλο για τον οποίο δεν ρωτήθηκα και δεν με αφορά», δήλωσε στην τελευταία του, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, εκπομπή του στον σταθμό σήμερα (19/04), o Νίκος Ξυδάκης.

«Φεύγω γιατί το ραδιόφωνο μπαίνει σε ένα άλλο κύκλο για τον οποίο δεν ερωτήθηκα και δεν με αφορά. Και μην ακούτε τις κουταμάρες ότι φεύγω για να κατέβω βουλευτής. Οι άνθρωποι δεν παρατούν έτσι την κοινότητα τους για μία καρεκλίτσα»», δήλωσε στην τελευταία του εκπομπή.

Ωστόσο, οι «κακιές γλώσσες» αναφέρουν ότι ήταν σε κόντρα με τον Λευτέρη Αρβανίτη, διευθυντή του τομέα των κομματικών ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει προσωρινά τα ηνία του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ξυδάκης, διαφώνησε με τις αναδιαρθρώσεις και το νέο σχέδιο για τα κομματικά Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς προβλέπεται μείωση του προϋπολογισμού και απομακρύνσεις εργαζομένων.