Η σειρά του Alpha Σασμός βάλθηκε να συνταράξει το τηλεοπτικό κοινό! Στα επόμενα επεισόδια όλα θα αλλάξουν. Κανείς δεν μπορεί να περιμένει αυτό που θα συμβεί. Οι σεναριογράφοι γράφουν και σβήνουν ξανά και ξανά προκειμένου να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

Στα νέα επεισόδια της σειράς θα υπάρχουν και αφίξεις πρωταγωνιστών μία εκ των οποίων είναι και του ηθοποιού, Αργύρη Πανταζάρα. Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται», ο ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά  στις 3 Μαρτίου.

Θα υποδυθεί τον υπαστυνόμο «Γεράσιμο Χριστογιάννη» και θα τον φωνάζουν «Μάκη», ενώ θα ενισχύσει το Αστυνομικό Τμήμα και τον διευθυντή του, «Αντώνη Φραγκιαδάκη», τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Ήμελλος.

Ο Μάκης Χριστογιάννης είναι ένας επαγγελματίας λιγομίλητος, με υψηλή αντίληψη αλλά και αρκετές εκρήξεις βίας. Όμως αν και έχει δύσκολη συμπεριφορά θα καταφέρει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προϊστάμενου του. Έτσι θα βοηθήσει σε επικίνδυνα «ξεκαθαρίσματα».

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Και ο Αργύρης Πανταζάρας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του ακολούθους την πρώτη φωτογραφία!

Αυτό λοιπόν είναι το… εργαλείο ή αλλιώς αξεσουάρ του ρόλου που θα έχει σχεδόν πάντα μαζί του!

sasmos

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το φρικτό τέλος του Μαθιού!

Στο μεταξύ ας δούμε ποιο θα είναι το τέλος του γιου της Καλλιόπης που προφανώς και θα συνταράξει! Οι Βρουλάκηδες δεν μπορούν να καταπιούν τον θάνατο του Πετρή! Ένας νέος άνθρωπος, ένα παλικάρι είναι στο χώμα από ένα λάθος, μία παρεξήγηση. Γι αυτό και τα ξαδέρφια της Μαρίνας από το Ηράκλειο στήνουν σχέδιο.

Η Καλλιόπη ξυπνά αναστατωμένη! Το προαίσθημα που έχει δεν είναι καλό. Το όνειρο που είδε, είναι ένα σημάδι κακού. Δεν προλαβαίνει να ειδοποιήσει τον μεγάλο της γιο. Ο Μαθιός ανεβαίνει στο μιτάτο, στο βουνό δηλαδή. Καθώς πηγαίνει εκεί, έχει μόνιμα στο μυαλό του τη γυναίκα της ζωής του. Η Βασιλική δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την καρδιά του. Κι ενώ ανεβαίνει, δεν καταλαβαίνει ότι ξοπίσω του είναι τα ξαδέφια της Μαρίνας. Οι Βρουλάκηδες είναι σχεδόν αθόρυβοι. Ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν. Ξαφνικά ο Σταματάκης βλέπει τα όπλα να του σημαδεύουν το πρόσωπο. Ο ίδιος είναι ανυπεράσπιστος μπροστά στο μένος των αντρών που διψούν για εκδίκηση. Όμως κάτι θα αποτρέψει το κακό την τελευταία στιγμή. Ο Μαθιός τη γλιτώνει αλλά δεν ξεχνά.