Ο Σασμός, η σειρά του Alpha με κύριο θέμα την βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών, υπόσχεται επεισόδια γεμάτα ενδιαφέρον αλλά και αγωνία. Τις επόμενες μέρες όπως είπαμε και ΕΔΩ η δράση θα είναι καταιγιστική και κανείς δεν θα ξέρει ποιος θα τραβήξει πρώτος τη σκανδάλη. Σταματάκηδες ή Βρουλάκηδες θα είναι αυτοί που θα ξεσηκώσουν πάλι το χωριό;

Στο μεταξύ, και όσο η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για το χαμό του Πετρή, έχει μία τρελή σκέψη. Άραγε θα μπορέσει κανείς να τη συνεφέρει; Στο μεταξύ ο Μαθιός ετοιμάζεται να κάνει επίθεση στους Βρουλάκηδες. Η Καλλιόπη το μαθαίνει και βάζει την Βασιλική να τον σταματήσει. Η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή και θα βρεθεί με τον πιο απρόσμενο σύμμαχο. Η Μαρίνα απελπισμένη από την κατάσταση του παιδιού της θα πάρει μία απόφαση που θα αφήσει άφωνο τον Αντώνη.

Σασμός: Η Θεοδώρα γεννά το παιδί του Γιώργη

Η Θεοδώρα ετοιμάζεται να κάνει την επιλογή που θα αλλάξει τη ζωή της οριστικά. Μετά την εμφάνιση του Γιώργη όμως στο μαιευτήριο, καλείται να πάρει μία πολύ σοβαρή απόφαση για το παιδί της και το μέλλον της με τον Γιώργη. Στο μεταξύ η Στέλλα ζητά εξηγήσεις  από τη Σοφία για τον εραστή της. Ο Νικηφόρος πάλι, ξεκινά για το Ηράκλειο χωρίς να υπολογίζει τον κίνδυνο. Η Σοφία είναι έτοιμη να παραδεχτεί την εξωσυζυγική σχέση της.

Η σειρά Σασμός συνεχίζει να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του Alpha με την πλοκή του . Ωστόσο θα ακολουθήσουν οι σεναριογράφοι της σειράς το βιβλίο κατά γράμμα ή θα κάνουν τη διαφορά;

Άλλωστε, μέχρι τώρα έχει γίνει μία ελαφριά… μετάλλαξη του βιβλίου προς τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού. Ας δούμε λοιπόν ποιο θα είναι το τέλος του γιου της Καλλιόπης που προφανώς και θα συνταράξει! Οι Βρουλάκηδες δεν μπορούν να καταπιούν τον θάνατο του Πετρή! Ένας νέος άνθρωπος, ένα παλικάρι είναι στο χώμα από ένα λάθος, μία παρεξήγηση. Γι αυτό και τα ξαδέρφια της Μαρίνας από το Ηράκλειο στήνουν σχέδιο.