Η προσπάθεια του Βολκάν να στερήσει από την Ασιγιά τη θέση της στο νοσοκομείο στη σειρά του ΣΚΑΪ, Άπιστος πέφτει στο κενό και υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Χαλούκ. Αυτό, όμως, που δεν αντέχει με τίποτα είναι να βλέπει κάποιον άλλον άντρα να πλησιάζει την πρώην σύζυγό του.

Ο Βολκάν, με τη δικαιολογία πως ο Αλί δεν χρειάζεται άλλες αλλαγές στην καθημερινότητά του, κάνει ό,τι μπορεί για να απομακρύνει κάθε αντρική παρουσία από τη ζωή της Ασιγιά. Αυτό που δεν έχει καταλάβει, όμως, είναι πως η Ντερίν παρατηρεί προσεκτικά την κάθε κίνησή του κι έχει αρχίσει να ζηλεύει παράφορα.

“Ολες αυτές οι καταστάσεις έχουν επηρεάσει πολύ τον Αλί, που έχει αρχίσει να συμπεριφέρεται παράλογα. Σε μια έξαρση Θυμού, μάλιστα, το σκάει από το σχολείο χωρίς να πει σε
κανέναν πού πηγαίνει. Τόσο η Ασιγιά όσο και ο Βολκάν τρελαίνονται από ανησυχία, μέχρι που το παιδί ξαναγυρνά στο σπίτι με την επέμβαση της αστυνομίας.

Παράλληλα, ο Σελτζούκ υποχρεώνει τον Βολκάν να κατεβάσει τη «μάσκα» του και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά του συναισθήματα για την πρώην σύζυγό του. Κι αυτό που βλέπει όταν κοιτά μέσα στην καρδιά του, τον τρομάζει και τον καταρρακώνει. Ο Χαλούκ, που διαισθάνεται τα όσα έρχονται, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, προκειμένου να μην πληγωθεί η κόρη του. Στο μεταξύ, ο Σελτζούκ συνειδητοποιεί ότι η Νιλ δεν τον αγαπά πραγματικά και το μόνο που θέλει είναι να αποσπάσει την ομολογία του πως αυτός έκανε την επίθεση στην Ασιγιά. “Εξαλλος μαζί της, την καταδιώκει παντού για να της ζητήσει εξηγήσεις. Η Ασιγιά, γνωρίζοντας τι είναι ικανός να κάνει, επεμβαίνει προκειμένου να προστατεύσει τη νέα της φίλη, βάζοντας όμως σε κίνδυνο τον ίδιο της

Άπιστος: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου