Η Ασιγιά επιστρέφει πιο δυνατή και αποφασισμένη να παλέψει για το παιδί της στη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, Άπιστος. Το πρώτο της χτύπημα το φυλά για την Ντερίν, που πήρε τόσο ύπουλα το γιο της με το μέρος της. Το δεύτερο για τον Βολκάν, ο οποίος αφήνει πάλι τα νεύρα του να βγουν εκτός ελέγχου και πλήττει ανεπανόρθωτα τη σχέση του με το γιο του.

“Ετσι, ο Αλί επιστρέφει και πάλι στη μητέρα του, δίνοντάς της απίστευτη χαρά. Η Ντερίν, όμως, δεν είναι ακόμα έτοιμη να παραδώσει τα όπλα κι ετοιμάζεται για τη νέα μάχη που Θα ξεκινήσει μαζί της. Παράλληλα, όσο προσπαθεί να ελέγξει τον άντρα της, τόσο εκείνος απομακρύνεται από κοντά της, επιβεβαιώνοντας τους φόβους της ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην σύζυγό του. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι εκείνος επισκέπτεται την Ασιγιά και της αποκαλύπτει τα πραγματικά του συναισθήματα! Στο μεταξύ, στο παρασκήνιο, μια αθέατη καταιγίδα παίρνει σιγά σιγά σχήμα και απειλεί να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της. Η τεράστια επαγγελματική επιτυχία του Βολκάν στο εξωτερικό αποδεικνύεται ένα ψέμα, ενώ το αμαρτωλό μυστικό του Χαλούκ αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια. Το χειρότερο είναι ότι το μαθαίνει και η σύζυγός του. Ο γάμος τους κρέμεται από μια κλωστή, ενώ εκείνος αρνείται να πιστέψει ότι έχει έναν ακόμη γιο και κάνει τα πάντα για να βγει αλώβητος από αυτή την ιστορία.
Λίγες μέρες μετά, ο Βολκάν συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και νιώθει πως έχει χαθεί κάθε πηγή φωτός στη ζωή του, αφού η Ντερίν αρνείται να γυρίσει στο σπίτι τους και η Ασιγιά μοιάζει να τον έχει ξεπεράσει. Αργότερα, η Ντερίν μαθαίνει τυχαία ότι η Ασιγιά δεν ήταν με τον Βολκάν στην Κωνσταντινούπολη και απαλλάσσεται επιτέλους από τις αμφιβολίες που τη βασάνιζαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ακόμα, όμως, δεν μπορεί να τον συγχωρήσει που ακολούθησε μέχρι εκεί την πρώην του, όσο κι αν ο Βολκάν προσπαθεί να δικαιολογήσει τις πράξεις του. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Χιτζράν κάνει μία δραματική αποκάλυψη στον Χαλούκ, ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα τον αναγκάσει να αλλάξει στάση!

 

Άπιστος: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου