Η νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ Άπιστος, είναι μία τούρκικη προσαρμογή της σειράς του BBC1, Dr. Foster και προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τη Γαλλία ως την Ινδία και από την Κορέα έως την Ρωσία.

Τι θα δούμε όμως στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Ασιγιά, μετά τη θανάσιμη απειλή που δέχεται μέσα στο σπίτι της , κάνει πολλά και διάφορα σενάρια. Ναι μεν υποψιάζεται ποιος Θέλει να την τρομοκρατήσει, αλλά χρειάζεται την πολύτιμη βοήθεια της Νιλ, προκειμένου να το εξακριβώσει. Την ιδια ωρα, καλείται να διορθώσει και τη ζημιά που προσπαθεί να της κάνει επαγγελματικά ο Βολκάν. Και για αυτό χρησιμοποιεί πάλι τον πεθερό του, τον Χαλούκ, ο οποίος καταφέρνει με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο να ανατρέψει την προσπάθεια του άντρα να στερήσει από την Ασιγιά τη Θέση της στο νοσοκομείο, με τον Βολκάν να δείχνει την ενόχλησή του.

Αργότερα, ο Σελτζούκ συνειδητοποιεί ότι η Νιλ δεν τον αγαπά πραγματικά, όπως πίστευε, και το μόνο που θέλει είναι να αποσπάσει οπωσδήποτε την ομολογία του πως αυτός κρύβεται πίσω από την πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε η Ασιγιά.’Εξαλλος μαζί της, την καταδιώκει παντού για να της ζητήσει εξηγήσεις. Η Ασιγιά επεμβαίνει, ακόμη μία φορά, για να προστατεύσει τη Νιλ, βά-ζοντας, όμως, σε μεγάλο κίνδυνο τον ίδιο της τον εαυτό. Στο μεταξύ, η Ντεριά μαθαίνει ότι ο Βολκάν όντως πλήρωσε τον Σελτζούκ για να τρομάξει την Ασιγιά και χάνει πάσα ιδέα για τον παιδικό της φίλο. Επιπλέον, πέρα από την Ντεριά, ο Χαλούκ μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια για τη μυστική συνεργασία των δύο αντρών και αποφασίζει να παρέμβει για να διακόψει οριστικά κάθε σχέση μεταξύ τους, ώστε να διασωθεί το όνομα της οικογένειάς τους.

Άπιστος: Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου