Η Νίκη Παλληκαράκη που υποδύθηκε την Φανή στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, επιστρέφει ως Φανή και ανατρέπει τα πάντα! Τι πρόκειται να γίνει με την μικρή Αγγελική;

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή της για τον ρόλο της. 

«Ηταν μεγάλο δώρο αυτό που μου έγινε για τη σειρά αυτή. Και είναι και πολύ τιμητικό να σε καλούν να παίξειs σε μια σειρά που ήδη είναι επιτυχία. Αλλιώs είμαστε όταν ξεκινάμε κάτι όλοι μαζί και έχουμε την αγωνία για το πώ Θα πάει και αλλιώs όταν μπαίνειs σε μια σειρά που σκίζει, που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από το κοινό».  «Γνώριζα από την αρχή ότι θα φύγω γρήγορα. Και στενοχωρήθηκα γιατί η συνεργασία με όλουs ήταν πολύ καλή. Ο Αντρέας Γεωργίου είναι ένας ταλαντούχοs άνθρωποs που δεν σταματά να δημιουργεί. Ευφυήs και δουλευταράs, ένα υπέροχο πλάσμα».

Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει η Φανή;

«Νομίζω πως η μεγάλη της αγάπη γι αυτό το παιδί Θα είναι και ο βασικόs λόγο που Θα την κάνει να επιστρέφει. Το νοιάξιμό τηs».  Στην ερώτηση αν η ίδια γνωρίζει αν το παιδί θα καταλήξει στην αγκαλιά τηs βιολογικήs του μητέρας η ηθοποιός απάντησε:

«Μόνο η Βάνα Δημητρίου το ξέρει αυτό».

Η Φανή είχε δείξει πόσο αυστηρή είναι σε ό,τι αφορά το παιδί της και προφανώς θα το προστατεύσει με νύχια και με δόντια έτσι ώστε να μην πονέσει ποτέ!

Ωστόσο η Φανή μαλάκωσε όταν γνώρισε τον Ισίδωρο που μοιάζει να είναι ένας άνθρωπος ευγενής ο οποίος πραγματικά θέλει να γνωρίσει την εγγονή του. Ωστόσο η ίδια προσπαθεί να προφυλαχθεί και να προφυλάξει και το παιδί!