Ο ΑΝΤ1 , από τον Σεπτέμβριο και καθημερνά στις 09.50, Θα… σερβίρει, ακόμη μια σεζόν, στους τηλεθεατές το πιο απολαυστικό «Πρωινό». Η εκπομπή, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, θα έχει φέτος πολλές αλλαγές τόσο στη σκαλέτα όσο και στα πρόσωπα που θα την απαρτίζουν. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 , μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά, έψαχναν το ιδανικό πρόσωπο για να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην παρουσίαση της εκπομπής. Και αυτό, το βρήκαν στη Δούκισσα Νομικού, η οποία επιστρέφει στην πρωινή ζώνη ύστερα από χρόνια. Στο πάνελ του «Πρωινού», ακόμη μία σεζόν, Θα βρίσκονται ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη, ενώ στην παρέα προστίθεται και η δημοσιογράφος ‘Αρια Καλύβα. Πιστή στη θέση της παραμένει η Λίτσα Πατέρα, η οποία καθημερινά Θα δίνει τις έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Γιώργος Λιάγκας: Ανατροπή-Κλέβει την Μπαρμπαρίγου από τη Φαίη Σκορδά!

Γιώργος Λιάγκας: Ανατροπή-Κλέβει την Μπαρμπαρίγου από τη Φαίη Σκορδά! Σε μάχη προσώπων εξελίσσεται η προετοιμασία των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών που θα κονταροχτυπηθούν τη νέα σεζόν στην πιο ανταγωνιστική έως τώρα σεζόν. Μετά το «κλείσιμο» των κεντρικών παρουσιαστών, ανατροπές προκύπτουν και σε επίπεδο βασικών συνεργατών που έχουν μπει στο στόχαστρο περισσότερων του ενός καναλιών. Μήλον της Έριδος ανάμεσα στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και στη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ έγινε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Ενώ η γνωστή μαγείρισσα φερόταν να έχει σχεδόν κλείσει στο κανάλι του Φαλήρου, «έσκασε» η ανατροπή.

Ο ΑΝΤΙ διεκδίκησε εκ νέου την Α. Μπαρμπαρίγου, μπήκε σφήνα στις συζητήσειςτης με τον ΣΚΑΪ και… γύρισε το παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοφιλής σεφ βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν από τις τελικές υπογραφές με τον ΑΝΤΙ για να ενταχθεί οτο «Πρωινό» με τον Γ. Λιάγκα με δική  της στήλη. Στην εκπομπή έχουν ήδη «κλειδώσει» η Δούκισσά Νομικού, η οποία θα βγαίνει πιο μπροστά στις στήλες της μόδας και τα εμπορικά με συμμετοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, αλλά και οι υπόλοιποι συνεργάτες.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος που δεν έχει βγει ακόμα ανα κοiνωση για το νέο «Πρωινό» είναι γιατί αναμένονται οι υπογραφές και στο κομμάτι της μαγειρικής, καθώς οι υπόλοιπες εκκρεμότητες έχουν επιλυθεί.