Γιώργος Λιάγκας: Ανατροπή-Κλέβει την Μπαρμπαρίγου από τη Φαίη Σκορδά! Σε μάχη προσώπων εξελίσσεται η προετοιμασία των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών που θα κονταροχτυπηθούν τη νέα σεζόν στην πιο ανταγωνιστική έως τώρα σεζόν. Μετά το «κλείσιμο» των κεντρικών παρουσιαστών, ανατροπές προκύπτουν και σε επίπεδο βασικών συνεργατών που έχουν μπει στο στόχαστρο περισσότερων του ενός καναλιών. Μήλον της Έριδος ανάμεσα στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και στη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ έγινε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Ενώ η γνωστή μαγείρισσα φερόταν να έχει σχεδόν κλείσει στο κανάλι του Φαλήρου, «έσκασε» η ανατροπή.

Ο ΑΝΤΙ διεκδίκησε εκ νέου την Α. Μπαρμπαρίγου, μπήκε σφήνα στις συζητήσειςτης με τον ΣΚΑΪ και… γύρισε το παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοφιλής σεφ βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν από τις τελικές υπογραφές με τον ΑΝΤΙ για να ενταχθεί οτο «Πρωινό» με τον Γ. Λιάγκα με δική  της στήλη. Στην εκπομπή έχουν ήδη «κλειδώσει» η Δούκισσά Νομικού, η οποία θα βγαίνει πιο μπροστά στις στήλες της μόδας και τα εμπορικά με συμμετοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, αλλά και οι υπόλοιποι συνεργάτες.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος που δεν έχει βγει ακόμα ανα κοiνωση για το νέο «Πρωινό» είναι γιατί αναμένονται οι υπογραφές και στο κομμάτι της μαγειρικής, καθώς οι υπόλοιπες εκκρεμότητες έχουν επιλυθεί.

Οσο για την εκπομπή της Φ. Σκορδά στον ΣΚΑΪ, είναι το τρίτο ηχηρό «όχι» που εισπράπει. Δυνατή διεκδίκηση υπήρξε και όσον αφορά την Αση Μπήλιου, η οποία αρχικά ήταν θετική και προχώρησε σε εκτενείς συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, αλλά τελικά αποφάσισε να παραμείνει στο Star και στην εκπομπή που Θα παρουσιάζουν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου. Αντίστοιχα, και ο Αρης Καβατζίκης, που δέχθηκε στενό μαρκάρισμα να ακολουθήσει τη Φ. Σκορδά στο κανάλι του Φαλήρου, αποφάσισε να μείνει στο Mega με τη Δανάη Μπάρκα.