Πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει η Φαίη Σκορδά από τη νέα τηλεοπτική της στέγη, τον ΣΚΑΪ, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους. Η ώρα μετάδοσης της νέας πρωινής εκπομπής που ακόμα δεν έχεί τίτλο, «κλείδωσε» τελικά στις 9:50 έως τις 12:00, με στόχο ένα σφιχτό δίωρο. Σημαντική εκκρεμότητα παραμένει η στελέχωση του πάνελ και ειδικότερα η εκπροσώπηση του ανδρικού στοιχείου. Οι επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται σε άλλα κανάλια, όπως ο Άρης Καβατζίκης (από το«Πάμε Δανάη») και ο Νίκος Συρίγος (από το «Χαμογέλα και πάλι») δεν απέδωσαν, καθώς αμφότεροι θα παραμείνουν στις εκπομπές του Mega.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Άρης Καβατζίκης  είναι στενός φίλος της Φαίης Σκορδά από την εποχή ακόμα που οι δύο τους είχαν συνεργαστεί για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019-2020. Οι δύο τους ήταν μαζί για πέντε χρόνια και η αλήθεια είναι ότι η χημεία μεταξύ τους ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένη.

Ο Άρης έχει δηλώσει άλλωστε για την παρουσιάστρια ότι είναι ένα τρυφερό και δίκαιο κορίτσι ωστόσο ο ίδιος ήθελε να δοκιμαστεί σε μία νέα πρόκληση γι αυτό και είχε επιλέξει τότε να πάει σε μία νέα και δροσερή παρουσία που ακούει στο όνομα Δανάη Μπάρκα!

Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν του βγήκε σε κακό. Η σχέση μεταξύ των δύο φαίνεται ιδανική και κανείς δεν έχει αφήσει ποτέ υποννοούμενο για τον άλλον.

Ωστόσο, η πιάτσα είναι μικρή και ο δημοσιογράφος φέρεται να δέχτηκε κρούση από την Φαίη Σκορδά προκειμένου να την ακολουθήσει στον ΣΚΑΪ.

Ο ‘Αρης όμως, έπειτα από μεγάλη σκέψη αποφάσισε να παραμείνει στο πλευρό της Δανάης και του MEGA, για τρίτη συνεχή χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νέο πρόσωπο που εξετάζεται είναι ο Παναγής Τζωρτζάτος. Πολύ κοντά σε τελική συμφωνία είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ one-on- one επαφές είχε η Φ. Σκορδά και με την Ελενα Χριστοπούλου που «παίζει» δυνατά για να ενταχθεί στο πρωινό του ΣΚΆΊ.

Για το κομμάτι της μαγειρικής θεωρείται δεδομένη η παρουσία της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, ενώ την αρχισυνταξία αναλαμβάνει η Ελεάνα Τρυφίδου.