Τα λεφτά, τα λεφτά, τα εκατομμύρια είναι ο λόγος που η Αννίτα Πάνια το «τελείωσε» με το OPEN. Αν και το κανάλι είχε προχωρήσει σε μία αρχική συμφωνία μετά το τέλος των εκπομπών της παρουσιάστριας, φαίνεται πως τα πλάνα άλλαξαν κι αυτό γιατί άλλαξαν και οι οικονομικές απαιτήσεις της οι οποίες και έγιναν γνωστές δια στόματος του παραγωγού της. Τι κι αν όλα ήταν έτοιμα, τι κι αν τα σκηνικά είχαν υποστεί αλλαγές. Όταν μπαίνουν τα λεφτά στη μέση, κλείνουν… σπίτια ή καλύτερα εκπομπές. Κι αυτό γιατί η πανέξυπνη Αννίτα είχε καταφέρει να εδραιωθεί στο κανάλι με τα ποσοστά που έφερνε και κανείς δεν περίμενε ότι θα την έκανε με ελαφρά! Όμως το timing ήταν το κατάλληλο, τώρα που και εκείνη είναι στα πάνω της, να ψάξει για άλλη φωλιά!

Η εμπορική διεύθυνση του OPEN δε φάνηκε λοιπόν να συμφωνεί με τα όσα ζητήθηκαν από την πλευρά της Αννίτας και έτσι είναι πλέον ελεύθερη. Ή μήπως όχι;

Όπως ακούγεται η δαιμόνια παρουσιάστρια έχει ήδη κάνει επαφές με το Μεγάλο Κανάλι που η αλήθεια είναι ότι τέτοιο κομμάτι δεν διαθέτει, και το όνομα της ακούγεται σε αυτό που ξέρει καλά. Κι αυτό είναι σίγουρα ένα βραδινό τοκ σόου, τύπου «Ανοιχτά».

Από την άλλη υπάρχει και η σκέψη της συνεργασίας με τον Ηλία Ψινάκη ο οποίος επίσης έχει τις καλύτερες των σχέσεων τόσο με το MEGA όσο και με την Αννίτα. Η αλήθεια είναι ότι στη σκέψη και μόνο Ψινάκης-Πάνια συμπαρουσιαστές σε εκπομπή, γελάει το χειλάκι μας. Η ελληνική τηλεόραση έχει ανάγκη από έξυπνους ατακαδόρους που δεν θα αφήνουν τίποτα στο.. απυρόβλητο! Μένει να δούμε τις αποφάσεις που θα παρθούν τόσο από το κανάλι όσο και από τους δύο αστέρες.

 

Όλες οι ειδήσεις

Γκρίνιες στον ANT1 για το Πρωινό -Ψάχνουν πώς να ενισχυθεί ο Λιάγκας

Παίκτρια του Survivor προκάλεσε πανικό στο Instagram (pic)

Νίκος Μουτσινάς: Μήπως πλέον έχει κουράσει το να βγάζεις γέλιο με το τσιγκέλι;