Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει από τις 19/9 στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και πραγματικά αρχίζουμε να αναπολούμε τα μεσημέρια χωρίς αυτόν.

Και όχι. Δεν είναι ότι δε μας αρέσει ο συγκεκριμένος παρουσιαστής. Αντιθέτως ο Νίκος μάς αρέσει αλλά ίσως αυτό το υπερπροβεβλημένο stand up comedy μήπως πια είναι και… πεπερασμένο; Μήπως πλέον κούρασε και αρχίζει να γίνεται γραφικό και παροχημένο; Όταν έχεις ένα τέτοιο «διαμαντάκι», μήπως πρέπει να το εκμεταλλευτείς κάπως διαφορετικά; Και φυσικά δεν ξέρουμε τον τρόπο και δεν ντρεπόμαστε και να το παραδεχθούμε. Άλλωστε δημοσιογράφοι αλλά και τηλεοπτικό κοινό είμαστε, όχι διευθυντές προγράμματος τηλεοπτικών σταθμών!

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ενδεχομένως να έχει βαρεθεί και ο ίδιος να ψάχνει βίντεο που να-σώνει και ντε- βγάλουν γέλιο! Στην τελική δεν γελάμε και όλοι με όλα. Σίγουρα όλα τα γούστα δεν είναι εύκολο να τα πιάσεις αλλά δεν υπάρχει χειρότερο από το κοινό που πατάει το κουμπί στο τηλεκοντρόλ ξινίζοντας τα μούτρα και λέγοντας «Πάλι τα ίδια;»

Το μόνο βέβαιο είναι ότι εμείς δε θέλουμε έναν Μουτσινά που θα γίνει… Σεφερλής! Με τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου, μόνο ο Μάρκος κατάφερε να χτίσει καριέρες. Μία περούκα, ένα τράβηγμα στη φωνή, η ίδια αυλή και κάπως έτσι στήνονται θέατρα καλοκαιρινά και μη! Ο Μουτσινάς όμως έχει άλλου είδους ταλέντο που πρέπει απλά να το αναπτύξει. Να το μεταλλάξει ίσως. Πλέον επήλθε κορεσμός και δεν αξίζει μία τέτοια μοίρα! Σου έχουν βγει οι άπαντες, από Βίσση μέχρι… Μαυρικίου, η… καναλάρα σε έχει στο «όχι αυτή την ώρα, την άλλη ώρα», αύριο, ακύρωση, ματαίωση, κι εσύ δεν κάνεις μία στροφή ρε Νίκο; Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ήρθε και η βαρεμάρα, «βάρυνε» ο Νίκος και βαραίνει και τους τηλεθεατές.

Νίκο, εμείς που αλήθεια ζούμε για να σ’ ακούμε και να σε βλέπουμε, και σα φίλοι μιλώντας πάντα, κάνε το come back και μαζί φέρε και το wind of change! Κι αν δεν μπορείς εσύ να συνδυάσεις την Άντζελα με τους Scorpions τότε κανείς δεν μπορεί!

Τέλος, το τρέιλερ ήταν όντως καλό αλλά και στην εκπομπή της Φαίης ίσως ήσουν και λίγο πιο λαμπερός από την παρουσιάστρια!

Όλες οι ειδήσεις

Εκτός Υπηρεσίας: Έγκλημα στον Κάβουρα – Βεντέτα ανάμεσα στα χωριά

Πανέμορφη Τουρκάλα τραγουδίστρια έβαλε ντεκολτέ με άνοιγμα από τον ώμο μέχρι τον αστράγαλο!

Γλυκάνισος: Έτσι ανάβει η φλόγα της σχέσης Στρατή – Ραζάν