Οι νέοι είναι ωραίοι, οι παλιοί όμως είναι αλλιώς στο Survivor. Οι παίκτες που ξεχώρισαν για αγωνιστικότητα, το δυναμισμό και -σε κάποιες περιπτώσεις- για το χαρακτήρα τους επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο για να ζήσουν νέες περιπέτειες.

Αναβρασμός επικρατεί στην Acun Medya το τελευταίο διάστημα. Ο τελικός του φετινού ριάλιτι δεν ήταν ο μόνος λόγος που έφερε τον Τούρκο παραγωγό στην Ελλάδα. Προτεραιότητα του Ατζούν Ιλιτζαλί αυτή τη φορά ήταν το «All Star Survivor», η προετοιμασία του οποίου έχει ξεκινήσει ήδη. Τα ραντεβού είναι απανωτά τις τελευταίες μέρες με παίκτες που αγάπησε πολύ το κοινό τα προηγούμενα χρόνια.
Οι διαπραγματεύσεις δίνουν και παίρνουν, τα χρήματα που έχουν πέσει στο τραπέζι σε κάποιες περιπτώσεις είνα πολλά, ενώ η λίστα αλλάζει συνεχώς. Λέγεται, μάλιστα ότι επειδή το κόστος παραγωγής θα ανέβει πολύ, λόγω των υψηλών αμοιβών των παικτών υπάρχει η σκέψη η προβολή τοι να είναι καθημερινή. Από τους πρώτους που έκαναν ραντεβού είναι ο Σάκης Κατσούλης κα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Το ζευγάρι που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα την περσινή σεζόν μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί πρόταση. «Όλοι το ξέρουν πλέον, έχούν γίνει συζητήσεις, να κρυβόμαστε;

Και η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να πάμε», δήλωσε ο Σάκης Κατσούλης. Το ζευγάρι τόνισε ότι Θα ήθελε πολύ να συμμετέχει και ο Τριαντάφυλλος,  με τον οποίο διατηρούν φιλική  σχέση, ενώ ξεκαθάρισε πως το γεγονός ότι δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα δεν σημαίνει ούτε ότι θα πάνε ούτε ότι θα γίνει το «ΑΙΙ Star Survivor». Ποια είναι, όμως, τα υπόλοιπα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα; 0 Νίκος Μπάρτζης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Βασάλος, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Αλέξης Παππάς, ο Βασίλης Σίμος, η Καρολίνα Καλύβα, ο Γιώργος Ασημακόπολος, ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Μάριος Πρίαμος, ο Ηλίας Γκότσης, ο Μπο και η Κατερίνα Δαλάκα.