Είναι γνωστό ότι ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, Στάθης Σχίζας έχει μία κόρη από προηγούμενο γάμο με την γυμνάστρια Άννα Μαρία Κατσαρού. Ο νεαρός επιχειρηματίας του Survivor 5 από την πρώτη μέρα που μπήκε μίλησε για το παιδάκι του, το οποίο αυτή τη στιγμή αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα στη ζωή του.

Μάλιστα, στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, ο Στάθης είχε έρθει σε επαφή με την κόρη του που ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση. Ο Στάθης Σχίζας είχε επικοινωνήσει τότε με τη μητέρα του αλλά και η 8χρονη η οποία του έστειλε το πιο ενθαρρυντικό μήνυμα.

«Μπαμπάκα μου σε βλέπω κάθε βράδυ είσαι ο καλύτερος παίκτης μου λείπεις αλλά να αργήσεις να γυρίσεις σε αγαπάω πάρα πολύ» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της μικρής.

Ωστόσο όπως είδαμε και στον τελικό, ο  Στάθης Σχίζας πανηγύρισε έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ποια όμως είναι η πανέμορφη γυμνάστρια Άννα Μαρία Κατσαρού; Την γυμνάστρια την γνωρίσαμε κυρίως όταν έγινε γνωστή η σχέση του πρώην συντρόφου της και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση από την Δήμητρα Αλεξανδράκη ότι ο παίκτης του Survivor, Στάθης Σχίζας είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η μητέρα της κόρης του, η πανέμορφη Άννα Μαρία Κατσαρού, αντέδρασε μέσω του προσωπικού της στα social media.

«Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πρώην σύντροφος και μητέρα του παιδιού του Στάθη Σχίζα, Άννα Μαρία Κατσαρού.

Όπως ξεκαθάρισε η ίδια λίγο αργότερα, το θέμα δεν είναι η σχέση των δύο, κάτι απόλυτα σεβαστό όπως εξήγησε, αλλά το γεγονός ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη το δημοσιοποίησε χωρίς την άδεια τους. Η Άννα Μαρία εξήγησε πόσο ευάλωτη είναι η ψυχολογία των παιδιών που προέρχονται από χωρισμένους γονείς…