Ο Ακύλας στις  Άγριες Μέλισσες ζει ένα δράμα μέσα στη φυλακή! Του είναι αδύνατον να δεχτεί ότι βρίσκεται κλεισμένος σε ένα κελί ενώ θα προσπαθήσει να συμπαρασύρει όσους μπορεί με πρώτο τον Δούκα Σεβαστό όπως άλλωστε είδαμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας (20/6) που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Ποιος όμως θα πάει να τον βρει στη φυλακή και τι πρόκειται να του προσφέρει;

 

21/6/2022

Ο Λάμπρος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου και πρέπει να πάρει μία μεγάλη απόφαση. Η Δρόσω καταρρακωμένη φεύγει από το σπίτι Κωνσταντή και όλα δείχνουν πως ο γάμος ακυρώνεται.

Συνειδητοποιώντας πως ο άντρας που ετοιμαζόταν να παντρευτεί ευθύνεται για το ότι σήμερα ο Γιάννος δεν ζει, χάνει τη γη κάτω απο τα πόδια της. Εν τω μεταξύ, ο Σέργιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι γονείς του δεν ξαναπαντρεύονται και ζητά να επιστρέψουν στο σπίτι των Σεβαστών. Συγκεκριμένα, καταφεύγει στη βοήθεια του παππού του. Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τη Ζωή και ψάχνει τρόπο ν’ αποδράσει ενώ ο Λευτέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της Κορίνας.

Άγριες Μέλισσες 22/6/2022
Παράλληλα, η Αγορίτσα φέρνει στον Λάμπρο το σημάδι που ψάχνει για να δώσει στον Κωνσταντή την απάντηση που περιμένει. Η Πηνελόπη βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς η Ασπασία αρνείται να καταθέσει εναντίον του πατέρα της και ο Δούκας βλέπει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει όταν τον εγκαταλείπει η Αγορίτσα.

Ο Σταμάτης βοηθά τον Παναγιώτη να κερδίσει την Βιολέτα ενώ η Κορίνα κάνει ένα ταξίδι με τη μητέρα της στην Αθήνα κι έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Θεόδωρος Ξανθός φέρνει απροσδόκητα νέα στον Ζάχο και τον Πέτρο τη στιγμή που ο Μελέτης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη Πηνελόπη… Ο νεαρός δεν αντέχει άλλο τα ψέματα, γι’ αυτό και αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια.

23/6/2022

Τα πράγματα με την Δρόσω και τον Κωνσταντή πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο και πλέον ο γάμος τους έχει τιναχτεί στον αέρα. Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν να τον συνεφέρουν. Συγχρόνως, η Πηνελόπη καταρρακώνεται απ’ την παραδοχή του Μελέτη για την δολοφονία του Γραμματικού και παίρνει μία σημαντική απόφαση.

Η Κορίνα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη της Ζωής για τον πατέρα της ενώ ο Ζάχος παραδέχεται στον Θεόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού. Ο Ακύλας ετοιμάζει το σχέδιο απόδρασης του, όταν θα έχει ένα αναπάντεχο επισκεπτήριο. Ο Δούκας με την Μυρσίνη επιστρέφουν στο αρχοντικό τους στο Διαφάνι, ενώ το ίδιο βράδυ ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει…