Και θα το ξαναπούμε για τις Άγριες Μέλισσες και ας είμαστε έως και γραφικοί! Η σειρά φέτος δεν έχει χάσει καθόλου την «αίγλη» της ενώ εξακολουθεί να καθηλώνει με τα γεγονότα που διαδραματίζονται!

Στη σειρά του ΑΝΤ1 τα γεγονότα γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικά! Ναι, μπορούν κι άλλο.

Ο Ζάχος λοιπόν πρέπει να αποφασίσει αν θα δεχτεί την παρουσία του δραπέτη Βαρουξή στην ομάδα ή όχι. Παράλληλα, ο Θανάσης κυκλοφορεί με συνοδεία στο χωριό και όλοι προσπαθούν να τον στηρίξουν, ενώ ο Σταμάτης κάνει μία πρόταση στη Βιολέτα.

Την ίδια ώρα, η Δρόσω φεύγει από το γύρισμα ως ένδειξη συμπαράστασης στους τεχνικούς, ενώ η Ουρανία με τον Κυριάκο βάζουν υπογραφές τέλους στον γάμο τους. Από την άλλη, ο Μελέτης ζητάει εξηγήσεις από την Πηνελόπη για όσα είπε στην Κορίνα και δημιούργησε ένταση ανάμεσά τους.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ανακαλύπτει το σχέδιο του Ακύλα!

Εν τω μεταξύ, η Ζωή επιστρέφει από την Αθήνα και δίνει τον φάκελο του Θάνου στη Μυρσίνη ζητώντας της να τον παραδώσει στον Δούκα. Ωστόσο, εκείνη, πριν το κάνει, τον ανοίγει και βλέπει τα στοιχεία που υπάρχουν εναντίον του Ακύλα. Τότε, κάνει μία αναπάντεχη ανακάλυψη, καθώς βλέπει σε φωτογραφία τους άντρες που προσπάθησαν ένα βράδυ να σκοτώσουν τον Κωνσταντή έξω από το μαγαζί του.

Την επόμενη μέρα, ο Λάμπρος με τον Ζάχο ταξιδεύουν στην Αθήνα με την ελπίδα να συνδέσουν την έκθεση με τον Ξανθό. Ωστόσο, όλοι αναστατώνονται και πάλι καθώς μία μεγάλη πυρκαγιά σημειώνεται στις Καρυές. Η Ελένη είναι σίγουρη για την ενοχή του Δούκα για τις φωτιές που ξέσπασαν και συγκρούεται μαζί του.

Παράλληλα, η Μυρσίνη δεν αποκαλύπτει στον Δούκα τις φωτογραφίες των αντρών που μαχαίρωσαν τον Κωνσταντή, ενώ λήγει τη μυστική συνεργασία της με τον Ακύλα, θέλοντας όμως να τον εκδικηθεί, καθώς κατάλαβε πως εκείνος έβαλε τους συνεργάτες του να μαχαιρώσουν τον γιο της.

Στο Διαφάνι, ο Σταμάτης ετοιμάζεται να το σκάσει με τα λεφτά και τον Ζαχαρία, αλλά ο γιος του του αλλάζει τα σχέδια.