Δράση και αγωνία στη σειρά του Mega Σκοτεινή Θάλασσα αφού ο Σάββας μετά την πρόταση που είχε από τον Βλάση, θυμάται μία συνάντησή του με τον Μιχάλη.

Μόνο που για αυτήν δεν έχει μιλήσει ποτέ και σε κανέναν. Ούτε καν στη σύζυγό του, την Όλγα. Παράλληλα, ο Χρήστος ψάχνει επίμονα τον Γιάννη και καταλήγει να χτυπάει την πόρτα του σπιτιού του. Εκεί, γνωρίζει μια γειτόνισσα, που του αφήνει νύξεις για στενή σχέση του άντρα με τον Ηρακλή.

Η Σμαρώ αποφασίζει να αφήσει το θέμα της πιθανής ανθρωποκτονίας του Μιχάλη να διαρρεύσει, προκειμένου να προκαλέσει μία σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων που θα τη φέρουν κοντά στον θύτη. Σύντομα, λοιπόν, ο Τζώρτζης εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και καταθέτει ότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της συνάντησης του Σάββα με τον Μιχάλη μία μέρα πριν ο τελευταίος βρεθεί ξαφνικά νεκρός.

Σκοτεινή θάλασσα: Ο Ζήσης επιτίθεται στον Σάββα!

Από εκείνη τη στιγμή, ο Σάββας μπαίνει στο στόχαστρο της Αστυνομίας και θεωρείται κύριος ύποπτος. Αργότερα, ο Ζήσης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο Βλάσης τον υποχρεώνει να αναλάβει τη μεταφορά ενός παράνομου φορτίου με το καΐκι. Όταν το συζητά με τον Νίκο, συνειδητοποιεί ότι το καΐκι της οικογένειας έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για αντίστοιχες δουλειές. Τότε ο Ζήσης βρίσκει τον Σάββα και του επιτίθεται, απαιτώντας να μάθει ολόκληρη την αλήθεια.

Επεισόδιο 26: «Πέναλτι»

Η Σμαρώ ανακρίνει τον Σάββα για τη δολοφονία του Μιχάλη. Η είδηση της ποινικής δίωξης εναντίον του πέφτει σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία. Η Όλγα αγανακτεί θεωρώντας ότι υπάρχει δάκτυλος της οικογένειας Δελλή. Ο Κωστής ανακαλύπτει την παλιά ιστορία της Ροδιάς με τον Χρήστο και του ζητάει εξηγήσεις.

Ο Χρήστος κατηγορεί τον Ηρακλή για την εξαφάνιση του Γιάννη, αλλά εκείνος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη. Ο Γιάννης έχει απαχθεί και κρατείται από τη μαφία σε άθλιες συνθήκες, χωρίς κανείς να ξέρει ποια θα είναι η τύχη του. Ο Βλάσης ζητάει οδηγίες από τον Εγγλέζο κι εκείνος αποφασίζει να τον εκτελέσουν. Η σχετική εντολή δίνεται στον Ζήση.