Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» καθώς στο αποψινό επεισόδιο η Ζωή με την Αιμιλία βρίσκονται αντιμέτωπες με τη συγκλονιστική αλήθεια μετά τις αποκαλύψεις του Θάνου.

Ο Λευτέρης παίρνει περισσότερο θάρρος καθώς βλέπει πως υπάρχει ελπίδα να απαλλαγούν από τον Ακύλα. Μάλιστα τολμά να μιλήσει και στην Κορίνα που είναι μπερδεμένη με όσα γίνονται. Ο Μελέτης αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Ακύλα, στην προσπάθειά τους να αποφυλακιστούν παρά τις αντιρρήσεις του Δούκα. Η εξαφάνιση του Ζάχου ταράζει τους αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσταντή που είναι έτοιμοι να τιναχτούν στον αέρα.

Και ενώ η Μυρσίνη με τον Δούκα αποφασίζουν να κάνουν μία προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους, ο Πέτρος δέχεται ένα αναπάντεχο πακέτο με πληροφορίες που θα ανατρέψουν όσα ήξεραν. Η Ασημίνα συγκρούεται με τη Ρένα που αναγκάζεται να υποχωρήσει. Ο Ακύλας ζήτα βοήθεια από πολύ ψηλά, την ίδια στιγμή που ο Δούκας ζήτα την αποπομπή του από το συμβούλιο. Η Ζωή έρχεται αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη που θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν.

Άγριες Μέλισσες 4/4 : Σε σκοτεινά μονοπάτια πάλι ο Δούκας

Η αποφυλάκιση του Μεγαρίτη και του Μελέτη θα φέρει καινούρια αναστάτωση, κυρίως στον Δούκα που βλέπει πως ο εχθρός του είναι ανίκητος. Ο Πέτρος με τον Βαρουξή καταφέρνουν να βρούνε ένα καινούριο πρόσωπο που θα τους βοηθήσει στην έρευνα τους. Ο Ζάχος θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη για την καριέρα του.

Ο Θανάσης επιστρέφει σπίτι του, με την αλλαγή της συμπεριφοράς του να είναι εμφανής. Η Κορίνα υποπτεύεται τον Μπάμπη για την κλοπή των χρημάτων του Ακύλα. Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση, αλλά οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν. Ο Δούκας βλέποντας πως χάνει το παιχνίδι με το αεροδρόμιο μπαίνει ξανά σε σκοτεινιά μονοπάτια…

Άγριες Μέλισσες 5/4: Ο Ζάχος στο πλευρό του Βαρουξή

 

Η Κορίνα κατηγορεί τον Μπάμπη για το σταυρουδάκι ενώ παλεύει με τα αισθήματά της για εκείνον. Η κατάσταση της υγείας του Μόρτζου είναι άσχημη και ο Νικηφόρος βρίσκεται εγκλωβισμένος. Ο Ζάχος πρέπει να αποφασίσει αν θα δεχτεί την παρουσία του δραπέτη Βαρουξή στην ομάδα ή όχι. Ο Θανάσης κυκλοφορεί με συνοδεία στο χωριό και όλοι προσπαθούν να τον στηρίξουν ενώ ο Σταμάτης κάνει μια πρόταση στην Βιολέτα.

Η Δρόσω φεύγει από το γύρισμα σε δείγμα συμπαράστασης στους τεχνικούς ενώ η Ουρανία με τον Κυριάκο βάζουν υπογραφές τέλους στο γάμο τους. Ο Μελέτης ζητά εξηγήσεις απ’ την Πηνελόπη για όσα είπε στην Κορίνα. Η Ζωή δίνει το φάκελο του Θάνου στην Μυρσίνη για να τον δώσει στο Δούκα αλλά εκείνη θα κάνει μια αναπάντεχη ανακάλυψη.