Η κουζίνα του MasterChef 2022 γέμισε και πάλι, καθώς οι διαγωνιζόμενοι, που αποχώρησαν επέστρεψαν για να διεκδικήσουν την είσοδο τους ξανά στον διαγωνισμό.

Οι top 11 μετά την έντονη δοκιμασία του Silver Award όπου νικητής αναδείχτηκε ο Γιάννος πήραν…ρεπό όπως τους είπαν οι κριτές και ανέβηκαν στον εξώστη.

Έτσι όλοι μαζί περίμεναν να δουν ποιοι παίκτες θα διεκδικήσουν και πάλι την ποδιά τους.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Δημήτρης Ταϊρίδης. Ο «Μπόμπαινας» φαίνεται πως έχει επιστρέψει με άγριες διαθέσεις βάζοντας στο «στόχαστρό» του τον Βασίλη.

Ωστόσο, στη δοκιμασία αποχώρησης του Masterchef που προβλήθηκε στο Star, οι τρεις σεφ κριτές δεν πρόλαβαν να ανακοινώσουν ποιος θα αποχωρήσει!

 

Ο Γιώργος Μελανδίνος ζήτησε τον λόγο από τους κριτές για να τους ανακοινώσει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο 31χρονος σεφ είπε: «Θα ήθελα να σας ζητήσω να αποχωρήσω οικειοθελώς και να μην κριθεί το πιάτο μου. Και οι τρεις έχετε καταστήματα οπότε ξέρετε ότι όταν έχεις ένα κατάστημα σε καλεί. Οπότε επειδή λείπω αρκετό καιρό και έχουν γίνει και κάποιες αναποδιές θα ήθελα να επιστρέψω στην επιχείρησή μου».

Έναν μήνα μετά την αποχώρησή του οι πόρτες του MasterChef 2022 άνοιξαν και πάλι για τον Γιώργο δίνοντάς του μια δεύτερη ευκαιρία στον κορυφαίο διαγωνισμό μαγειρικής.

Αυτός ο μήνας όμως ήταν γεμάτος αναποδιές για τον παίκτη όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Τι του συνέβη; Του έκλεψαν το αυτοκίνητο. «Είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου έξω από τη Θύρα 5 του Πανιωνίου», είπε ο Γιώργος δείχνοντας τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, μιας και ξέρει ότι είναι η αγαπημένη του ομάδα.

«Δεν ξέρω τίποτα», σχολίασε με χιούμορ ο γνωστός σεφ και όλοι άρχισαν να γελούν.