Όλη η ιστορία στις Άγριες Μέλισσες  ξεκίνησε με την απόπειρα βιασμού τηs Δρόσωs από τον Σέργιο και μετα ακολούθησε μια σειρά από δολοφονίες και εκδίκηση!

Στα τελευταία επεισόδια, ακόμα κι αυτό το θέμα δείχνει να κλείνει οριστικά, καθώς μια σημαντική μαρτυρία έρχεται να ανατρέψει για πάντα τιs ζωές του Δούκα και τηs Μυρσίνης, αφού μαθαίνουν πως πράγματι ο γιος τουs ο Σέργιος ήταν βιαστήs.

Και μπορεί εμείς να είχαμε δει τον Σέργιο να κάνει με τον Βόσκαρη ανάλογες συζητήσεις στα flashback τους στη σειρά του ΑΝΤ1, αλλά και την αποκάλυψη για τον λόγο που δολοφονήθηκε από τιs Σταμίραινες, όμως οι γονείς του δεν δέχτηκαν ποτέ πωs το παιδί τους θα έκανε κάτι τέτοιο.

Μέχρι που η Μυρσίνη πληροφορείται πως κάποτε υπήρξε καταγγελία εναντίον του γιου της για βιασμό! Ξαφνικά ανακαλύπτει πως δεν ήξερε τίποτα για το παιδί τηs και πως είχε κάνει φρικτές πράξεις κι εκείνος. Η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθαν η Μυρσίνη και ο Δούκας για το παρελθόν του Σέργιου: «Ηξερα ότι είχε βιάσει μια κοπέλα από το διπλανό χωριό! Είναι αλήθεια πως ο Σέργιος ήταν βιαστήs! Οταν είχε συμβεί αυτό δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά όταν έμαθα τι πήγε να χάνει στη Δρόσω, εκεί σιγουρεύτηκα! Τότε κατάλαβα σε τι απόγνωση μπορεί νο βρέθηκε το κορίτσι εκείνο το βράδύ», τους λέει και οι Σεβαστοί χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου