Ενώ ο Νικηφόρος συνεχίζει να βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί, παίζοντας παιχνίδι για γερά νεύρα με τον Ξανθό, ένα άλλο παιχνίδι στις Άγριες Μέλισσες, αυτό με την Ασημίνα, έχει πάρει οριστικά τέλος. Οι δυο τους έχουν παραδεχτεί ότι παραμένουν ερωτευμένοι και έχουν αποφασίσει να παλέψουν για να είναι ξανά μαζί.

Βέβαια, μέχρι τώρα κρατούν την απόφασή τους αυτή, μαζί και τη σχέση τους, κρυφή απο τις οικογένειές τους. “Οταν, όμως, ο Κωνσταντής αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους και βρίσκει πειστήρια που το αποδεικνύουν, αναγκάζονται να πουν στα αδέλφια τους πως είναι ξανά μαζί!

Τα νέα σύντομα Θα μάθει και ο Σέργιος, ο οποίος είναι κι αυτός που χαίρεται περισσότερο βλέποντας τη μαμά και τον μπαμπά του ξανά μαζί! Η Ασημίνα, πάντως, συνεχίζει τις προσπάθειες για την απελευθέρωση του Πέτρου και, αφού ο Ζάχος δεν καταφέρνει να πείσει τον Ντούνια να τον αφήσει ελεύθερο, ακολουθεί μια άλλη οδό. Μαζί με τον Λάμπρο επισκέπτονται τον εισαγγελέα Κcυρτέση της σειράς του ΑΝΤ1 και ζητούν τη βοήθειά του, ξέροντας πως μόνο αυτός μπορεί να τα βάλει με την Ασφάλεια…

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Μπάμπης και Κορίνα το σκάνε!

 

Ο Μεγαρίτης αρχίζει να υποψιάζεται πως η κόρη του κάτι κρύβει και γι’ αυτό βάζει κάποιον να την παρακολουθεί. Το ζευγάρι όπως επίσης και όποιος άλλος γνωρίζει για τη σχέση των δύο νέων τρέμουν μήπως ο Ακύλας μάθει την αλήθεια, καθώς θα θελήσει να εκδικηθεί τον νεαρό.

Ο Μπάμπης και η Κορίνα δεν καταφέρνουν, τελικά, να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους μιας και ο Ακύλας σύντομα το μαθαίνει. Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας αυτής της αποκάλυψης μιας και ο Μεγαρίτης είναι εξοργισμένος.

Μάλιστα, όπως θα δούμε, ο Ακύλας καταστρώνει ένα σχέδιο για να χωρίσει ο Μπάμπης με την Κορίνα, που θα τους αναστατώσει όλους. Η Ουρανία και ο Κυριάκος βλέπουν να ματαιώνονται τα σχέδιά τους για το ταξίδι τους στην Αμερική μετά τις περιπέτειες του Μπάμπη, καθώς φοβούνται ακόμη και για τη ζωή του.

Ο Μπάμπης αποφασίζει, όμως, να κάνει μία απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα και να αιφνιδιάσει τους γονείς τους. Της ζητάει να φύγουν κρυφά αιιό το χωριό προκειμένου να μην μπορέσει κανείς να τους κάνει κακό και να τους κρατήσει χώρια.

Εκείνη αρχικά διστάζει, αλλά στη συνέχεια δέχεται και οι δύο νέοι το σκάνε απ’ το Διαφάνι. Τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση όταν ανακαλύπτουν τι έχει συμβεί. Ο Ακύλας μαθαίνει για τη φυγή της κόρης του και η κατασταση ξεφεύγει. Ειναι αποφασισμένος να κινήσει γη και ουρανό για να τους βρει και όσοι τον ξέρουν φοβολυνται πως θα κάνει τα πάντα για να τιμωρήσει τον Μπάμπη.

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το Trailer του επεισοδίου της Δευτέρας