Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και στο επίκεντρο, μεταξύ άλλων, είναι ο Μπάμπης, η Κορίνα και ο Ακύλας.

Ο Μεγαρίτης αρχίζει να υποψιάζεται πως η κόρη του κάτι κρύβει και γι’ αυτό βάζει κάποιον να την παρακολουθεί. Το ζευγάρι όπως επίσης και όποιος άλλος γνωρίζει για τη σχέση των δύο νέων τρέμουν μήπως ο Ακύλας μάθει την αλήθεια, καθώς θα θελήσει να εκδικηθεί τον νεαρό.

Ο Μπάμπης και η Κορίνα δεν καταφέρνουν, τελικά, να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους μιας και ο Ακύλας σύντομα το μαθαίνει. Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας αυτής της αποκάλυψης μιας και ο Μεγαρίτης είναι εξοργισμένος.

Μάλιστα, όπως θα δούμε, ο Ακύλας καταστρώνει ένα σχέδιο για να χωρίσει ο Μπάμπης με την Κορίνα, που θα τους αναστατώσει όλους. Η Ουρανία και ο Κυριάκος βλέπουν να ματαιώνονται τα σχέδιά τους για το ταξίδι τους στην Αμερική μετά τις περιπέτειες του Μπάμπη, καθώς φοβούνται ακόμη και για τη ζωή του.

Παράλληλα, ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να διαλύσει την παράνομη σχέση της κόρης του με έναν αντιστασιακό. Ο Μπάμπης αποφασίζει, όμως, να κάνει μία απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα και να αιφνιδιάσει τους γονείς τους. Της ζητάει να φύγουν κρυφά αιιό το χωριό προκειμένου να μην μπορέσει κανείς να τους κάνει κακό και να τους κρατήσει χώρια.

Εκείνη αρχικά διστάζει, αλλά στη συνέχεια δέχεται και οι δύο νέοι το σκάνε απ’ το Διαφάνι. Τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση όταν ανακαλύπτουν τι έχει συμβεί. Ο Ακύλας μαθαίνει για τη φυγή της κόρης του και η κατασταση ξεφεύγει. Ειναι αποφασισμένος να κινήσει γη και ουρανό για να τους βρει και όσοι τον ξέρουν φοβολυνται πως θα κάνει τα πάντα για να τιμωρήσει τον Μπάμπη.

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer του επεισοδίου