Ο Ακύλας στις Άγριες Μέλισσες σχεδιάζει να αποδράσει με στόχο να εκδικηθεί τη Ζωή, η Πηνελόπη μαθαίνει την αλήθεια για τη δολοφονία του Γραμματικού, ενώ ο Ζάχος παραδέχεται στον Θόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού. Οι αποκαλύψεις φέρνουν τα πάνω κάτω στο Διαφάνι!

Πώς θα αντιδράσει η Κορίνα όταν θα μάθει ότι ο Ακύλας δεν είναι πατέρας της; Γιατί ο Μελέτης αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Γραμματικού; Πόσο θα επηρεάσει τον Λάμπρο και τις αδελφές Σταμίρη η αποκάλυψη της αλήθειας για το θάνατο του Γιάννου; Γιατί ο Δούκας και η Μυρσίνη αποφασίζουν να επιστρέψουν στο αρχοντικό τούς στο Διαφάνι;

Όλοι νιώθουν ικανοποιημένοι και ανακουφισμένοι από τη σύλληψη του Ακύλα στη σειρά του ΑΝΤ1, ο οποίος καλείται να πληρώσει το τίμημα για τις πράξεις του. Υπάρχει, όμως, και κάποιος που δεν νιώθει δικαιωμένος από αυτή την εξέλιξη κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζάχο, ο οποίος δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν βρει όλους τους δολοφόνους της μητέρας του. Η Πηνελόπη, από την άλλη, διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει στην πολυπόθητη αλήθεια που αναζητούσε τόσο καιρό. Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό και για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω. Η σχέση τους βρίσκεται για ακόμα μία φορά σε οριακό σημείο!

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος μαθαίνει την αλήθεια για το θάνατο του Γιάννου!

Την δια στιγμή, ο Σταμάτης κάνει μια απροαδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη, η οποία του αναπτερώνει το ηθικό, ενώ ο μικρός Σέργιος… πιάνει στα πράσα τους γονείς του και καταλαβαίνει ότι τα έχουν ξαναβρεί. Η Χαρα του δεν περιγράφεται! Είναι ενθουσιασμένος και σίγουρος πια ότι όλα Θα γίνουν όπως πριν! Θα ζήσουν μαζί, σαν μια «κανονική» οικογένεια στο σπίτι του παππού! Εκείνοι χαίρονται που τον βλέπουν τοσο χαρούμενο, αν και προβληματίζονται για τα σχέδια που κάνει ο γιος τους…

Η Ζωή επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στο φυλακισμένο Ακύλα, ενώ ο Λάμπρος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια γιατο θάνατο του Γιάννου και πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του αδελφού του δεν επηρεάζουν βέβαια μόνο εκείνον, αλλά και τις αδερφές Σταμίρη. Η Δρόσω καταρρακωμένη φεύγει από το σπίτι και ο γάμος φαίνεται να ακυρώνεται οριστικά.

Η Αγορίτσα φέρνει στο Λάμπρο το σημάδι που ψάχνει για να δώσει στον Κωνσταντή την απάντηση που περιμένει. Στο μεταξύ , η Πηνελόπη βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς η Ασπασία αρνείται να καταθέσει εναντίον του πατέρα της. Σε πολύ άσχημη κατάστc βρίσκεται και ο Δούκας, οποίος βλέπει τον κλοιό να σφίγγει. Το τελευταίο χτύπημα του το δίνει η Αγορίτσα όταν τον εγκαταλείπει κι εκείνη.