Οι Άγριες Μέλισσες είναι η σειρά εκείνη που μας έδειξε τον δρόμο για την ελληνική μυθοπλασία και δε θα κουραστούμε να το λέμε! Η πλοκή και οι πρωταγωνιστές συνθέτουν ένα τέλειο δημιούργημα που σίγουρα θα μείνει στις σημαντικές ιστορικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

Τι θα γίνει όμως στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 117 στις 23/5/2022

Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής με τη βοήθεια της Ρένας, καταφέρνουν με οικονομικό αντάλλαγμα να πείσουν τον Ξανθό ν’ απομακρύνει τον Ακύλα απ’ το έργο του αεροδρομίου. Ο Δούκας, η Μυρσίνη κι ο Μελέτης ανακαλύπτουν ανήσυχοι το σχέδιο των αγοριών και προσπαθούν να τους αποτρέψουν, ενώ ο Ζάχος συναντά τον Ντούνια με σκοπό να απελευθερώσει τον Πέτρο.

Το χωριό συγκεντρώνεται ξανά για να εμποδίσει να στηθεί το εργοτάξιο του Ακύλα, αλλά ο Λάμπρος με την Ελένη παίρνουν μία απόφαση που θα τους εκπλήξει όλους. Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας της σχέσης του με την Κορίνα.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 118 στις 24/5/2022

Μετά την ανακάλυψη του Κωνσταντή, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αποφασίζουν να αποκαλύψουν την επανασύνδεση της σχέσης τους, στα αδέρφια τους. Ο Ξανθός αρχίζει το ξήλωμα του Ακύλα απ’ το έργο του αεροδρομίου και ο Δούκας κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Και αυτό γιατί ανησυχεί για την εμπλοκή του Νικηφόρου με τον Ξανθό και ψάχνει στοιχεία για τον μυστηριώδη άντρα της ΚΥΠ. Η Ουράνια και ο Κυριάκος βλέπουν να ματαιώνονται τα σχέδια τους για την Αμερική μετά τις περιπέτειες του Μπάμπη με τον Ακύλα, ενώ ο Λάμπρος θα δεχτεί μία απρόσμενη πρόταση απ’ την Αιμιλία.
Από την άλλη ο Ζάχος καταφέρνει να κάνει ειρήνη με την Ελένη και ο Ακύλας βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να χωρίσει ο Μπάμπης με την Κορίνα που θα τους αναστατώσει όλους.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 119 στις 25/5/2022

Όλοι είναι καταρρακωμένη με την απόρριψη των εντάσεων. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να βρουν τρόπο να πιέσουν τον Ξανθό ενώ ο Δούκας θέλουν να τους αποτρέψει. Ο Ξανθός όμως είναι αποφασισμένος να βρει ποιος βοηθάει τον αδερφό του.
Ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να χωρίσει τον Μπάμπη από την Κορίνα. Ο Μπάμπης αποφασίζει όμως να κάνει μία απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα και να αιφνιδιάσει τους γονείς τους. Να κλεφτούν! Μέσα σε όλα αυτά, η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό, ενώ ο Νικηφόρος έχει μία ανακοίνωση για τον Σέργιο που θα τον κάνει πολύ χαρούμενο.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 120 στις 26/5/2022

Ο Μπάμπης με την Κορίνα το σκάνε απ’ το Διαφάνι και τόσο στα σπίτια των Μαργαρίτη και Βαμβακά, όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση. Ο Λάμπρος με την Ασημίνα ζητάνε τη βοήθεια του Κουρτέση για να απελευθερωθεί ο Πέτρος, ενώ ο Ξανθός ακυρώνει συμφωνία με τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή χωρίς να τους αποκαλύψει πως τους ξεσκέπασε.
Τα δύο αδέρφια θα ζητήσουν επίμονα συνάντηση μαζί του και ο Ακύλας μαθαίνει για τη φυγή της κόρης του και η κατάσταση ξεφεύγει. Συγχρόνως, ο Λάμπρος έχει μία παράξενη συνάντηση με τον Δούκα, ενώ ο Ξανθός ανοίγει τα χαρτιά του…