Δεν πέρασε πολύς καιρόs στη σειρά Άγριες Μέλισσες από τότε που η η Κορίνα, κόντρα στην επιθυμία του άντρα τηs, ανακοινώνει στον πατέρα της ότι παίρνει διαζύγιο με τον Μελέτη και εκείνη από την πρώτη στιγμή ρίχνει όλη τηs την προσοχή στον παράνομο δεσμό τηs με τον Μπάμπη.

Μέχρι που ο Ακύλαs ανακαλύπτει στη σειρά του ΑΝΤ1 πως η μοναχοκόρη του και μεγάλη του αδυναμία έχει δεσμό μετον γιο του Βαμβακά και έξαλλος ετοιμάζει σχέδιο εκδίκησηs για να απομακρύνει τον νεαρό από τπν Κορίνα.

Η Κορίνα με τον Μελέτη είναι αποφασισμένοι να χωρίσουν, παρά τις αντιδράσειs του Ακύλα, που  θεωρεί ντροπή ένα διαζύγιο και πόσω μάλλον μέσα στην ίδια του την οικογένεια. Ομως, η αλλαγή στη συμπεριφορά τηs κόρης του τον κάνει να υποψιάζεται πως κάτι νέο υπάρχει στη ζωή τηs και έτσι δίνει , εντολή στα τσιράκια του να την παρακολουθούν , στενά.

Ομωs, σε μια ακόμα κρυφή τους συνάντηση, ο Μπάμπηs με την Κορίνα υποψιάζονται πως τους παρακολουθούν και προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή αλλού, φοβούμενοι μην αποκαλυφθεί η σχέση τους πριν το διαζύγιο.

Ο Ακύλας ενημερώνεται για τον κρυφό δεσμό τηs κόρηs του με τον Μπάμπη και δίνει εντολή εξόντωσηs για τον νεαρό. Οι άντρεs του Μεγαρίτη βρίσκουν τον Μπάμπη και αρχίζουν να τον χτυπούν ανελέητα απειλώνταs τον να μείνει μακριά από την Κορίνα και ο νεαρόs καταλαβαίνει πω βρίσκεται μπροστά σ’ έναν Θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας τηs νέαs του σχέσης. Αργότερα εκείνοs αιμόφυρτοs πηγαίνει στο σπίτι του και η Ουρανία με τον Κυριάκο τον βλέπουν σοκαρισμένοι μέσα στα αίματα. Τότε το πρώην ζευγάρι ματαιώνει τα σχέδια για την Αμερική.

Άγριες Μέλισσες: Μπάμπης και Κορίνα το σκάνε από το Διαφάνι

Το σχέδιο του Ακύλα όμως για τον Μπάμπη είναι να τον σκοτωσει προκειμένου να μην πλησιάσει ξανά την κόρη του. Παράλληλα όμωs, έχει και για εκείνη σχέδια: Να τη στείλει στο εξωτερικό, φέρνοντας αναστάτωση και αντιδράσειs στα υπόλοιπα μέλη τηs οικογένειαs Μεγαρίτη ξεσηκώνοντας πρώτα την Ζωή!

Η Κορίνα αρχίζει και βλέπει το πραγματικό πρόσωπο του πατέρα της και ενώ στην αρχή διαφωνεί με τον Μπάμπη για να φύγουν, τελικά αποφασίζει να τον ακολουθήσει.

Ο νεαρόs ανακοινώνει τα νέα στην οικογένειά του αιφνιδιάζοντάs τους. Αργά το βράδυ, το ζευγάρι το σκάει  και τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση. Ο Ακύλαs εξοργισμένοs απειλεί τους πάντεs, ενώ όταν βλέπει τον Κυριάκο στο καφενείο ορμάει πάνω του και αρχίζει να του ρίχνει μπουνιέs ενώ τον ρωτάει πού είναι η κόρη του. Ο  Κυριάκος ανταποδίδει. Το ξύλο παίρνει άγριες διαθέσειs, ενώ όλοι στο καφενείο έχουν παγώσει στη θέα και προσπαθούν να τους χωρίσουν!  «Αυτό δεν Θα μείνει έτσι ατιμώρητο!» απειλεί ο Ακύλας!