Δύο έρωτεs που πέρασαν το πάνδεινα στις Άγριες Μέλισσες , αλλό το τέλοs θα τους βρει ερωτευμένουs και μονιασμένουs. Η Δρόσω με τον Κωνσταντή επιτέλουs παντρεύονται στη σειρά του ΑΝΤ1, ενώ η Ασημίνα με τον Νιχηφόρο κάνουν έναν άτυπο μυστικό γάμο…
Μετά τον μεγάλο σκόπελο που πέρασαν η Δρόσω με τον Κωνσταντή, τελικά το ζευγάρι οδηγείται στα σκαλιά τηs εκκλησίαs. Αλλωστε η συμβολή τηs Ασημίναs και του Νικηφόρου να συνεφέρουν τον Κωνσταντή ήταν καταλυτική και τελικά όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά. Και μπορεί το ζευγάρι να χαίρεται με τον γάμο των αδελφών τουs, όμωs για εκείνουs είναι ένα αγκάθι το γεγονόs ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να ξαναπαντρευτούν. Κάτι που και ο μικρόs Σέργιος επιθυμεί να γίνει. «Μπορείτε νο παντρευτείτε την ίδια μέρα, έτσι μπορούν να πιάσουν τα ιερά δεσμά του γάμου», τους λέει ο παπά Γρηγόρης, αλλά Ασημίνα και Νικηφόροs δείχνουν να αποδέχονται τη μοίρα τουs.

Η μεγάλη μέρα του γάμου της Δρόσωs και του Κωνσταντή επιτέλουs έρχεται και το ευτυχισμένο ζευγάρι φτάνει στην εκκλησία. Ολοι οι καλεσμένοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα και δακρύζουν από τη συγκίνηση. Μεγάλοι απόντεs ο Δούκαs με τη Μυρσίνη. Εδώ άλλωστε σας είπαμε πώς είναι οι τελευταίες στιγμές της Μυρσίνης πριν το εγκεφαλικό. Η Δρόσω λάμπει από ευτυχία, ενώ και ο Κωνσταντήs νιώθει ολοκληρωμένος που επιτέλουs παντρεύεται τη γυναίκα που αγαπάει! Το μυστήριο ξεκινάει και η χαρά ειναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων. Τη στιγμή που η Πηνελόπη, ως κουμπάρα, περνάει τις βέρεs στη Δρόσω και τον Κωνσταντή, την ίδια ώρα ο Νικηφόροs βγάζει δύο βέρεs από το σακάκι του και κρυφά τις ανταλλάσσουν με την Ασημίνα, ώστε μεταξύ τουs να ξέρουν ότι άτυπα έχουν διαβαστεί και να Θεωρούνται παντρεμένοι. Για τη δική τουs ευχαρίστηση και μόνο. Ομωs ο παπά Γρηγόρης τουs βλέπει με την άκρη του ματιού του και όταν ο γάμοs της Δρόσωs και του Κωνσταντή ολοκληρώνεται, μπροστά σε όλουs ανακηρύσσει παντρεμένουs και την Ασημίνα με τον Νικηφόρο. Αμέσωs μετά το τέλοs του μυστηρίου ακολουθεί μεγάλο γλέντι στην πλατεία του χωριού! Ετσι το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες βρίσκει και τα δύο ζευγάρια να ζουν την απόλυτη ευτυχία!

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου