Το τέλος εποχής για την Μυρσίνη Σεβαστού πλησιάζει στις Άγριες Μέλισσες και η άλλοτε Σιδηρά κυρία του Διαφανίου θα βρει τραγικό θάνατο ύστερα από τρία εγκεφαλικά πεθαίοντας ολομόναχη και ξεχασμένη.

Όπως ακριβώς δηλαδή φοβόταν μην πεθάνει! Οι τελευταίες τραγικές της στιγμές και η συγνώμη στις Σταμίραινες στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 θα συγκλονίσουν!

«Δεν θέλω να έχω ro τέλοs τηs πεθεράs μου! Μετά τον θάνατο του Κωνσταντή απομακρύνθηκε απ’ όλουs. Πέθανε ξεχασμένη», ήταν τα λόγια τηs Μυρσίνηs στον Νικηφόρο όταν στον πρώτο κύκλο έβλεπε τα παιδιά τηs να τσακώνονται σαν τον Μιλτιάδη και τον Δούκα.

Και η μοίρα επιφύλασσε το ίδιο τραγικό τέλος και για για τη Μυρσίνη, οποία στο τέλοs Θα πεθάνει μόνη και ξεχασμένη…

Η αρχή του τέλους για την ισχυρή γυναίκα Θα αρχίσει όταν, σοκαρισμένη μαζί με τον Δούκα, μάθουν πως γιοs τουs ο Σέργιοs ήταν βιαστήs και μάλιστα είχε γίνει καταγγελία εναντίον του από μια κοπέλα από διπλανό χωριό. Ξαφνικά ανακαλύπτουν πως δεν ήξεραν τίποτα για το παιδί τουs και πως είχε κάνει φρικτές πράξειs στο παρελθόν. Η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθαν η Μυρσίνη και ο Δούκας: «Ηξερα  ότι είχε βιάσει μία κοπέλα από το διπλανό χωριό! Οταν είτε συμβεί αυτό δεν ήθελα νο το πιστέψω, αλλά όταν έμαθα τι πήγε να κάνει στη Δρόσω, εκεί σιγουρεύτηκα.,,, τους αποκαλύπτει και οι Σεβαστοί χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια του. Αρχίζουν να καταλαβαίνουν τα λάθη που έκαναν τόσο απέναντι στις αδελφές Σταμίρη όσο και στα ίδια τους τα παιδιά. Η Μυρσίνη μετανιωμένη για όλα πάει να βρει τιs τρειs αδελφέs στο σπίτι τους, λίγο πριν τον γάμο της Δρόσως με τον Κωνσταντή.« Τι θέλειs εδω, Μυρσίνη;». ρωτάει η Ελένη και εκείνη τους απαντάει: «Ηρθα να ζητήσω συγγνώμη! Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο γιος μου είναι βιαστής αλλά δυστυχώς έμαθα την αλήθεια. Συγχωρέστε με για όλα». Αλλωστε είχαμε γράψει εδώ ότι ο Σέργιος ξαναβίασε!

Άγριες Μέλισσες: Νεκρή η Μυρσίνη

Ο Δούκαs θα πέσει νεκρόs από τα χέρια του Ακύλα, ενώ λίγο πριν είχε βοηθήσει την Ελένη να γεννήσει το πρώτο Tns παιδί. Ο θάνατοs του Σεβαστού πέφτει σαν κεραυνόs εν αίθρία και η αρχή τηs μεγάληs φυγήs για τη Μυρσίνη τώρα αρχίζει. Εχασε τον άντρα που αγάπησε άσο ποτέ! Χωρίs εκείνον η ζωή για εκείνη δεν έχει κανένα νόημα! Κλείνεται στον εαυτό τηs και αρνείται να φάει. Η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα που έπιανε την πέτρα και την έστυβε παράλληλα παθαίνει τρία εγκεφαλικά που την αφήνουν ανήμπορη. Η Μυρσίνη γίνεται σκιά του εαυτού της. Η μόνη της συντροφιά εκτός από την Αγορίτσα είναι τα οράματα που έχει από το παρελθόν. Το όραμα του Δούκα να την κοιτάζει γελαστός γεμάτος έρωτα είναι το τελευταίο που βλέπει πριν κλείσει για πάντα τα μάτια της.