Στη σειρά του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη, ο Άρης, που έχει αναστατωθεί απ’ τις πληροφορίες του Μιχάλη για τον Λεωνίδα, αποφασίζει να πάει μαζί του στην Αθήνα για να τον συναντήσει. Η Ελπίδα δε δέχεται τις κατηγορίες του Στέφανου για τον Αλέξη. Ωστόσο εκείνος δεν το βάζει κάτων και επιμένει να την εκβιάζει να μείνει μαζί του. Ο Αντώνης υποψιάζεται πως η Όλγα τον απατά και ζητά απ’ τον Γιώργο να ερευνήσει για την ιδιωτική ζωή της.

Εκείνη δέχεται κι άλλα ανώνυμα παζλ, ενώ ο Χρήστος δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Άρη για την Όλγα. Η αίτηση διαζυγίου είναι μονόδρομος για την Ελπίδα αλλά η ομολογία του Αλέξη για το ατύχημα που στέρησε τη ζωή του πελάτη του και οι εκβιασμοί του Στέφανου, τη φρενάρουν. Ο Γιώργος αρχίζει να υποψιάζεται την κρυφή ζωή της Όλγας, ενώ από την άλλη ο Άρης αντικρίζει με αγωνία τον νεαρό άντρα που μπορεί να είναι ο αδερφός του
Στο 18ο επεισόδιο μια απρόσμενη ανατροπή στην αναζήτηση του Άρη για τον μικρό του αδερφό, τον Λεωνίδα, αλλάζει την ψυχολογία του. Μετά τον εκβιασμό του Στέφανου, η Ελπίδα υποχωρεί και δεν υπογράφει το διαζύγιο. Όμως δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι και μετά από αυτό, πιέζει κι εκείνη με τη σειρά της τον Στέφανο, να της δώσει τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Αλέξη.

Ο Θωμάς υποψιάζεται ότι η συμπεριφορά του Αλέξη κρύβει κάτι παράξενο σχετικά με τον θάνατο του Αντωνάτου. Ο Αντώνης ζητάει από τον Γιώργο να συνεχίσει την παρακολούθηση της Όλγας, ενώ ο τελευταίος συνεχίζει να βρίσκεται ερωτικά μαζί της. Εντωμεταξύ, Αντώνης και Ρένα περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί. Ταυτόχρονα, ο Άρης εμψυχώνει τον Κωστή και παράλληλα έρχεται πιο κοντά με την Ελπίδα. Ο Μιχάλης ταράζεται όταν ο Γιώργος του κάνει ερωτήσεις σχετικά με την απαγωγή του Νικόλα Γαλάνη.

 Άγρια Γη: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Love Island: Αυτό είναι το (ποινικά) κολάσιμο Instagram της Κλαούντια Πένκα!

Καιρός – Αρναούτογλου: ΠΤΩΣΗ στη θερμοκρασία! – Οι Βοριάδες που αλλάζουν το σκηνικό – Που θα φτάσει ο υδράργυρος!

Όλοι μαζί και ο Μάνεσης μόνος του: Τα κόλπα που δεν έπιασαν και οι καταγγελίες κατόπιν εορτής-Ποιος φοβάται την AGB;