Ο Μιχάλης στη σειρά Άγρια Γη του ΣΚΑΪ δεν καταφέρνει να βρει κάτι σχετικά με την αναζήτησή του για τον αδερφό του Άρη.

Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος βοηθάει τον αναστατωμένο Αλέξη να ξεφορτωθεί το πτώμα του πελάτη του, αλλά κρυφά κρατάει το ματωμένο του πουκάμισο και τον δίσκο από την κάμερα που δείχνει το θύμα να μπαίνει στο γραφείο. Ο Άρης βλέπει ότι εγκαθιστούν κάμερες έξω από το γραφείο της Όλγας και προβληματίζεται για το πώς θα μπει μέσα. Ζητάει κρυφά τη βοήθεια ενός παλιού φίλου του Μιχάλη.

Η Ελπίδα λέει στον Αλέξη να προχωρήσει τις διαδικασίες με το διαζύγιο, αλλά εκείνος με προτροπή του Στέφανου της λέει να το ξανασκεφτεί, θυμώνοντας την. Ο Μιχάλης “φυτεύει” έναν σουγιά στον Χρήστο για να τον στείλει στην απομόνωση και εκείνος να υποψιαστεί την Όλγα.

Ο Κωστής ζητάει από την Ελπίδα να μην χωρίσει με τον Στέφανο και θυμώνει όταν αυτή του λέει πως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Ο Άρης έχει φορέσει το φούτερ του Βαγγέλη που δουλεύει στο κτήμα γιατί ξέρει ότι θα έχει άλλοθι για εκείνη την ώρα και μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Όλγας. Κλέβει χρήματα και τότε χτυπάει συναγερμός ενώ οι κάμερες καταγράφουν τα πάντα.

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Το «Κάτω Παρτάλι» κάνει πρεμιέρα στο Star-Θεοχάρης και Κοντογεώργη πάλι μαζί!

GNTM: Ποιος θα μπει και θα τα σπάσει όλα- «Οι κριτές κάνουν φοβερό bullying»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοιμάται με τη ρακέτα του Φέντερερ!