Άγρια Γη: Συναρπαστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ.

Ο Λουκάς παίρνει τα αποτελέσματα του DNA που δεν οδηγούν πουθενά, αλλά επιμένει ότι η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί πριν αποκλειστεί το ενδεχόμενο του φόνου. Επισκέπτεται τον Αλέξη και προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να τον ανακρίνει, αλλά εμφανίζεται η Όλγα που με αυτοπεποίθηση τον διώχνει προστατεύοντας έτσι τον Αλέξη.

Ο Μιχάλης πληροφορείται ότι είναι πολύ πιθανό να βρήκαν τον αδερφό του Άρη. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος απειλεί την Όλγα ότι αν κινδυνεύσει ξανά η ζωή του θα αποκαλύψει τα πάντα για την απαγωγή του Νικόλα ενώ ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι κρατάει τον Αλέξη στο χέρι και πώς αν δεν μείνουν μαζί θα τον στείλει στη φυλακή.

Την ίδια στιγμή ο Άρης, αναστατωμένος απ’ τις πληροφορίες του Μιχάλη για τον Λεωνίδα, αποφασίζει να πάει μαζί του στην Αθήνα για να τον συναντήσει. Η Ελπίδα αντιδρά στις κατηγορίες του Στέφανου για τον Αλέξη. Εκείνος όμως επιμένει να την εκβιάζει να μείνει μαζί του.

Ο Αντώνης ζητά απ’ τον Γιώργο να ερευνήσει για την ιδιωτική ζωή της Όλγας, αφού υποψιάζεται πως τον απατά. Εκείνη δέχεται κι άλλα ανώνυμα παζλ, ενώ ο Χρήστος δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Άρη για την Όλγα.

Η Ελπίδα προχωρά σε αίτηση διαζυγίου, αλλά η ομολογία του Αλέξη για το ατύχημα που στέρησε τη ζωή του πελάτη του και οι εκβιασμοί του Στέφανου, τη φρενάρουν. Ο Γιώργος αρχίζει να υποψιάζεται την κρυφή ζωή της Όλγας, ενώ ο Άρης αντικρίζει με αγωνία τον νεαρό άντρα που μπορεί να είναι ο αδερφός του.

Ο Θωμάς σοκαρισμένος μαθαίνει ότι ο Αλέξης ευθύνεται για το θάνατο του Αντωνάτου, όταν η Ελπίδα ζητάει τη βοήθειά του εξηγώντας του πως ο Στέφανος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και την εκβιάζει με στοιχεία κατά του αδελφού της.

Με τα πολλά, δέχεται να τη βοηθήσει και σχεδιάζουν μαζί το πώς θα πάρουν κρυφά τα στοιχεία που φυλάει ο γιος του μέσα στο ιατρείο.

Άγρια Γη: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Ψεύτικο άλλοθι στον Βαγγέλη-Ποιος θα ομολογήσει το έγκλημα-Ανατροπή με τη φωτογραφία

Love Island: Χειρότερο κι από το Bachelor;

Άγρια Γη: Ο Άρης κλέβει την Όλγα- Βρώμικο παιχνίδι του Μιχάλη στο Χρήστο