Ήταν μία δολοφονία που συντάραξε το κοινό. Ο Σασμός, η δημοφιλής σειρά του ALPHA που μόνο ως ευχάριστη έκπληξη μπορεί να χαρακτηριστεί, συνεχίζει να μας κρατά σε αγωνία. Ωστόσο η δολοφονία του Στεφανή είναι από τα σημεία εκείνα που ναι μεν ξέρουμε τον δολοφόνο αλλά δεν έχει συλληφθεί ως τώρα! Κι αυτό γιατί ο Μανώλης, ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος, δεν μιλάει.

Ωστόσο σήμερα ο πρωταγωνιστής της σειράς που ενσαρκώνει τον «κλειστό» Μανώλη, ο Στρατής Χατζησταματίου μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, «Super Κατερίνα» και έκανε διάφορες αποκαλύψεις.

«Ο Μανώλης αυτή τη στιγμή στην ιστορία έχει πάρει μία απόφαση αυτό να το κρατήσει και είναι μία απόφαση που την έχει πάρει για να προστατεύσει. Για να προστατεύσει τον φίλο του, την οικογένεια του και τον εαυτό του». Δεν προστατεύει όμως με την αντίδραση όπως ο ίδιος είπε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα αποκαλύψει την αλήθεια απάντησε:«Αν ο Μανώλης φτάσει σε οριακό σημείο, θα πει την αλήθεια».

 

Σασμός: Τι αποκάλυψε ο συγγραφέας της σειράς

Ο συγγραφέας της σειράς Σπύρος Πετρουλάκης μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha για τη συνέχεια της . Ο συγγραφέας μίλησε τόσο για την είσοδο των νέων ηθοποιών όσο και για το φευγιό της Μαρίνας με την Αργυρώ.

«Μπαίνει στη σειρά ένας σπουδαίος ηθοποιός, ο Αργύρης Πανταζάρας, θα είναι αστυνομικός. Έχουμε τη χαρά να έχουμε περισσότερους νέους ηθοποιούς που θα πάρουν βασικούς ρόλους. Ανάμεσά τους υπάρχουν και ονόματα – έκπληξη. Θα ακολουθήσουμε τη Μαρίνα με την Αργυρώ στην Ήπειρο και θα κάνουν εμφάνιση και άλλοι ηθοποιοί που θα μεγαλώσουν το ενδιαφέρον για τη σειρά».

Για τη δεύτερη σεζόν ο συγγραφέας δήλωσε: «Έχει γίνει συζήτηση, δεν έχουν πέσει υπογραφές. Όλοι το θέλουν και είμαστε σε καλό δρόμο».