Η απελπισία θα οδηγήσει σε μία παράτολμη απόφαση την Μαρίνα και την Αργυρώ στη σειρά Σασμός του Alpha. Οι δύο γυναίκες θα φύγουν από την Κρήτη και θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα Θέλουν να φύγουν μακριά απ’ όλους και όλα. Στο χωριό όλα τους θυμίζουν τον Πετρή!

 

Σασμός: Η Αργυρώ ερωτεύεται και πάλι!

Η Μαρίνα και η Αργυρώ θέλουν να κάνουν µια νέα αρχή ζωή, πηγαίνουν στα Γιάννενα. Την πρώτη κιόλας µέρα που φτάνουν εκεί, η μοίρα τους επιφυλάσσει µια µμεγάλη έκπληξη καθώς πέφτουν στην κηδεία ενός νεαρού που λέγεται Πέτρος. Η καρδιά της Μαρίνας σπαράζει και καθημερινά επισκέπτεται το μνήμα του παιδιού αυτού, µιας και δεν µπορεί να βρίσκεται στου δικού της. Εκεί, µια ημέρα συναντά τη Δέσποινα, τη μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού και οι δύο γυναίκες με τον πόνο να τις ενώνει γίνονται φίλες.

Η Δέσποινα είναι μια καλόκαρδη γυναίκα και θεία του Σταύρου και του Βαγγέλη. Ο Σταύρος τον οποίο υποδύεται ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου, διατηρεί εργαστήριο αργυροχοΐας, ενώ ο αδερφός του είναι χαρτοπαίχτης. Έτσι βάζει όλη την οικογένεια του σε μπελάδες. Ἡ Δέσποινα λοιπόν θα συστήσει στη Μαρίνα καὶ στην Αργυρώ τον Σταύρο. Εκείνος γοητεύεται από την πρώτη στιγμή που αντικρίζει την κοπέλα. Διακριτικά και µε ευγένεια προσπαθεί να την προσεγγίσει, με. στόχο να κερδίσει την καρδιά της. Παρότι εκείνη του εξηγεί πως το τελευταίο που επιθυμεί τη δεδομένη στιγμή είναι ένας νέος έρωτας, εκείνος είναι αποφασισμένος να απαλύνει τις πληγές της.

Πράγματι μέρα µε τη µέρα οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά.  Ένα νέο ειδύλλιο γεννιέται.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι σεναριογράφοι είδαν το πόσο στεναχωρήθηκε το κοινό για τον θάνατο του Πέτρου. Έτσι αποφάσισαν να τον… επαναφέρουν. Συγκεκριμένα ο Πετρής πρόκειται να εμφανιστεί σαν όραμα μπροστά στη Μαρίνα, σε μια σκηνή που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.