Πασίγνωστος πρωταγωνιστής της σειράς Σασμός έδωσε την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε γίνεται! Ο λόγος για τον «Σταύρο» του Σασμού, κατά κόσμον Γιώργος Χριστοδούλου.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε μια σκοτεινή περίοδο της ζωής του, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον εθισμό στο αλκοόλ, αλλά και πως κατάφερε να ξεφύγει από αυτόν.

 

Σασμός: Νιώθω τυχερός!

«Νιώθω τυχερός που είχα αρκετές σκοτεινές στιγμές στη ζωή μου. Γιατί αν τώρα νιώθω αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσω δύσκολα πράγματα είναι γι’ αυτό. Γιατί πέρασα μέσα από αυτά και νιώθω πολύ πιο δυνατός. Εγώ ανήκα στις περιπτώσεις όπου δεν άφησα τον εαυτό μου να γίνει δυσλειτουργικός», είπε αρχικά.

 

«Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν ορίζω μια κατάσταση, αμέσως ζήτησα βοήθεια. Κι αυτό θα πρότεινα σε όποιον έχει τέτοιες τάσεις, κάθε είδους εθισμών. Μην το αφήνει για αύριο, όταν του χτυπάει το καμπανάκι, να ζητήσει βοήθεια, δεν είναι κακό. Αναγνώρισα το πρόβλημα και δεν το υποτίμησα, ευτυχώς το πρόλαβα», πρόσθεσε μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού.

 

«Μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισα ανθρώπους που έχει καταστραφεί εντελώς η ζωή τους, οι σχέσεις τους κι έχουν χάσει εντελώς το τι είναι. Εγώ το πρόλαβα. Κι αυτό νιώθω για τη γυναίκα μου, ότι με πήρε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, πολύ διακριτικά, με πολλή αγάπη και τα κατάφερα», συμπλήρωσε ο Γιώργος Χριστοδούλου.