Για το συμβόλαιό της με τον ALPHA, αλλά και τη δεύτερη, βραδινή, εκπομπή που συζητάει με το κανάλι μίλησε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Ήταν μια καλή χρονιά για το “Καλύτερα δε γίνεται”. Μια χρονιά με αγαπημένους συνεργάτες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Με τον ALPHA δε χρειάστηκε να υπογράψουμε νέο συμβόλαιο, ήταν σε ισχύ το συν 1 που είχε το συμβόλαιό μου. Γίνονται συζητήσεις με το κανάλι για δεύτερη, βραδινή εκπομπή, απλά είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο. Δεν ξέρω αν έχω τις αντοχές για δύο εκπομπές, αλλά το συζητάμε», σημείωσε η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια σχετικά με τα επαγγελματικά της σχέδια για την επόμενη σεζόν.

«Για του χρόνου στο “Καλύτερα δε γίνεται” θέλω ιδανικά να έχω την ίδια ομάδα και νομίζω ότι έτσι θα πάμε», πρόσθεσε, ενώ σχετικά με τη δύσκολη επικαιρότητα φέτος εξήγησε: «Προσπαθήσαμε να κινηθούμε προσεκτικά με τα θέματα της επικαιρότητας στην εκπομπή μας. Είναι δύσκολο πάντως, δεν είναι εύκολο».

Σχολιάζοντας το Chart Show και τη Δέσποινα Βανδή στο ρόλο της οικοδέσποινας, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Μίλησα με τη Δέσποινα Βανδή. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή οικοδέσποινα στο Chart Show. Δεν μπήκα στη σκέψη της σύγκρισης. Είναι ένα ολόφρεσκο, καινούργιο πράγμα. Είναι κακό να κάνουμε συγκρίσεις στην τηλεόραση».

Αναφερόμενη, τέλος, στη δήλωσή της, ότι μετά το χωρισμό της με τον Πέτρο Ίμβριο έκλεισε για την ίδια το κεφάλαιο της μητρότητας, η Ναταλία Γερμανού είπε ότι «Ήταν μια συνειδητή απόφαση. Παγιώθηκε όταν χώρισα με τον άνθρωπο που για εμένα ήταν ιδανικός για να γίνει πατέρας. Τώρα το τι επιφυλάσσει το μέλλον θα το δούμε».