Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πρωταγωνιστή της σειράς Σασμός, Αργύρη Πανταζάρα στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει την ηλιόλουστη, ανοιξιάτικη ημέρα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός  που φέτος πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο δυνατές, δραματικές, σειρές της φετινής σεζόν στον ALPHA, έχει μία ιδιαίτερη αγάπη για το κέντρο της πόλης.

Ο πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς, φαίνεται ότι ξέκλεψε λίγο χρόνο από τα πολύωρα τηλεοπτικά γυρίσματα και αποφάσισε να κατέβει μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Έτσι παρά το δύσκολο ωράριό του, βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό του. Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου να κάθεται ξυπόλυτος σε ένα παγκάκι, να απολαμβάνει τον ήλιο και να τρώει ένα μήλο. Ο Αργύρης Πανταζάρας επέλεξε ένα total black outfit μέσα στο οποίο έδειχνε πολύ κομψός.

                                                                                          Ο Πρωταγωνιστής της σειράς Σασμός, Αργύρης Πανταζάρας.

Αργύρης

Αργύρης

Ο Αργύρς Πανταζάρας μαγνήτισε τα βλέμματα για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως, για το γεγονός ότι είχε βγάλει τα άρβυλά του και απολάμβανε το μήλο του σε ένα παγκάκι. Ντυμένος total black, ο τηλεοπτικός Γεράσιμος, απόλαυσε την ηλιόλουστη μέρα τρώγοντας το μήλο του.

Ο αγαπητός ηθοποιός πριν μερικές μέρες, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Γιάννη Στάνκογλου την ώρα που έβλεπαν τον αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον Αργύρη Πανταζάρα που τον παρακολουθούμε καθημερινά στη σειρά του Alpha στον ρόλο του Γεράσιμου, τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Βασίλη Μπισμπίκη θα τους δούμε στη νέα σειρά του ίδιου καναλιού με τίτλο «Αυτή η Νύχτα Μένει».