Ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας ετοιμάζονται να μας χαρίσουν ακόμα μία δυνατή μουσική στιγμή μ’ ένα νέο τραγούδι από το soundtrack της επιτυχημένης σειράς «Σασμός», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το νέο τραγούδι έχει τίτλο «Φως». Πρόκειται για άλλη μία εμπνευσμένη σύνθεση του Νίκου Τερζή, με εξομολογητικούς στίχους του Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος είναι και ο ερμηνευτής του.

Το «Φως», ένα τραγούδι που θα ακουστεί στο σημερινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Alpha, θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και θα συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video.

Τα γυρίσματα του video έγιναν σε μία τοποθεσία όπου γυρίζεται η εκπληκτική σειρά και, συγκεκριμένα, στον χώρο των φυλακών στον οποίο κρατείται ο τηλεοπτικός Αστέρης, από τον σκηνοθέτη της σειράς, Κώστα Κωστόπουλο.

Σασμός: Το «Φως» θα ακουστεί πρώτη φορά απόψε!

Δείτε το trailer με το νέο τραγούδι

 

Το «Φως» συνεχίζει το σερί των επιτυχημένων νέων τραγουδιών από τη σειρά. Συγκεκριμένα, έρχεται μετά τα «Σασμός» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, «Παλιά Πληγή» με ερμηνεύτρια την Μελίνα Κανά και «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» με ερμηνευτή τον Μπάμπη Στόκα, τα οποία έχουν αγαπηθεί από το κοινό, συγκεντρώνουν αποθεωτικά σχόλια, έχουν γίνει top trend στο YouTube μετρώντας εκατομμύρια views και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι, «μπουσουλώντας» στον έρωτα, δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους.