Σοκάρουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» που προβάλλεται από τον ALPHA και «σαρώνει» στην τηλεθέαση την περσινή σεζόν. Κι αυτό καθώς η οικογένεια Βρουλάκη θα θρηνήσει ξανά για το χαμό ενός μέλους της, συγκεκριμένα του Σταύρου που θα ξεψυχήσει στα χέρια της Αργυρώς και του Αστέρη.

Το mediatime.σας ενημέρωσε ήδη για τις τελευταίες λέξεις του Κώστα στον «Σασμό», αλλά και το ποιος είναι ο γιος του Παύλου Βρουλάκη και τώρα σας έχει και τη συνέχεια.

Σασμός: Σοκ για την Αργυρώ από τον θάνατο του Σταύρου

Ο Σταύρος λατρεύει την Αργυρώ, γνωρίζει τα αισθήματα που εκείνη τρέφει για τον Αστέρη και αντιλαμβάνεται ότι κανένας δεν μπορεί να μπει ανάμεσά τους. Την ίδια ώρα αγαπά σαν δικό του παιδί τον Πετρή, με τον οποίον όπως βλέπουμε έχει θέλει να προστατέψει από όσα γίνονται.

Στην προσπάθειά του να τον προφυλάξει από τη βεντέτα, θέλει να πάρει την επιμέλεια του και μάλιστα θέλει το πράξει μέσω δικαστηρίων. Όταν όμως η Αργυρώ θα το πληροφορηθεί αυτό προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, ωστόσο εκείνος εμφανίζεται αμετάπειστος.

Αυτό το οποίο επιθυμεί είναι να πάρει διαζύγιο και την επιμέλεια του μικρού και να πάει να ζήσει στα Γιάννενα. Εκεί βέβαια τα πράγματα κάθε άλλο παρά καλά δεν είναι. Πιο συγκεκριμένα ο αδελφός του Σταύρου εξακολουθεί να είναι μπλεγμένος με τοκογλύφους, οι οποίοι αποφασίζουν να πλήξουν άλλο μέλος της οικογένειας για να τον απειλήσουν.

Έτσι, ο Σταύρος στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» θα αποτελέσει τον στόχο των μαφιόζων αυτών! Θα δολοφονηθεί, με την Αργυρώ και τον Αστέρη να είναι αυτοί που θα τον βρουν νεκρό.

Όπως αντιλαμβάνεστε η Αργυρώ παθαίνει τέτοιο σοκ που δεν θέλει ούτε τον Αστέρη κοντά της, ο οποίος προσπαθεί μάταια να την παρηγορήσει.

Εκείνη θα απομονωθεί, θα επιλέξει να κλειστεί στον εαυτό της, ενώ και πάλι η σχέση της με τον Αστέρη βρίσκεται σε οριακή ισορροπία.

Όλες οι ειδήσεις 

Ντάνος: «Έφαγε άκυρο» από ταινία

Eurovision 2023: Αυτοί είναι οι Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν δηλώσει υποψηφιότητα – Φαβορί ή Monika;

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Κουράκος τρελά ερωτευμένος με την Ευτυχία δεν μπορεί να αντισταθεί!