Η Καλλιόπη κι η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση στη σειρά Σασμός, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον παπά Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Λίγο αργότερα ο παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει την συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι. Όταν ο Μανόλης μαθαίνει απ’ την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα.
Λίγο αργότερα γίνεται ο γάμος, με άλλον Παπά και η συγκίνηση είναι διάχυτη. Το βράδυ, στήνεται το γλέντι στην πλατεία και την ίδια στιγμή γίνεται έφοδος του ΣΔΟΕ στο μπαρ του Λευτέρη, με τον Ευθύμη να εξαφανίζεται και να αφήνει τον Πάνο να τα κανονίσει. Παράλληλα η Νάντια γνωρίζει ένα πρόσωπο, που της δίνει μια ελπίδα στην αναζήτησή της και ο Τόλης αποφασίζει να ανοίξει το γράμμα, που άφησε ο Κώστας.

Ο Τόλης κρατά στα χέρια του το γράμμα που άφησε ο Κώστας στη σειρά του ALPHA, όμως δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν πρέπει να το διαβάσει ή όχι. Γνωρίζοντας όλα όσα έγιναν και ότι το γράμμα αυτό άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη βεντέτα που έχει αιματοκυλήσει ένα ολόκληρο χωριό, διστάζει, αλλά τελικά δεν μπορεί να αντισταθεί.

MAGBOX.GR: ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΕ ΔΩΡΑ

Διαβάζει τις τελευταίες λέξεις που έγραψε ο συγκρατούμενός του και, κλονισμένος, δεν ξέρει πια αν πρέπει να τις αποκαλύψει ή να τις κρατήσει για τον εαυτό του. Η γιαγιά Ειρήνη, πάντως, αποκαλύπτει ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Πετράκη, ενώ ο Νικηφόρος βρίσκει την ευκαιρία να μοιραστεί με την Καλλιόπη τις υποψίες του ότι ο δολοφόνος του πατέρα του ήταν ο Παύλος. Γνωρίζοντας πολύ καλά την αλήθεια, εκείνη βλέπει ότι έχει ανοίξει μπροστά της μια πόρτα για να απαλλάξει τον Μαθιό από κάθε υποψία… ‘Ενα νέο σχέδιο αρχίζει να παίρνει μορφή στο μυαλό της και Θα το βάλει αμέσως σε εφαρμογή.

Σασμός: Το συγκλονιστικό τρέιλερ της Δευτέρας

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις του Κώστα-Νέο σχέδιο από την Καλλιόπη!

Αλλαγή ώρας: Πότε αλλάζουν τα ρολόγια – Πάμε σε χειμερινή ώρα

Παγιδευμένοι: Η Άννα σε τραγική κατάσταση-Θα μάθει την αλήθεια για τον πατέρα της;